3 octubre 2022

Vendes solidàries per valor de 6.242,81€ «Mulla’t amb el comerç».

EL COMERÇ DE SANT SADURNÍ COL·LABORA AMB L’ESCLEROSI MÚLTIPLE
Vendes solidàries per valor de 6.242,81€ «Mulla’t amb el comerç».
post

El passat dissabte es va celebrar el sorteig de la campanya comercial d’estiu Mulla’t amb el Comerç.

Les veïnes de Sant Sadurní d’Anoia Ramona Guxens, Laura Sibill, Montse Querol i Marta Batlle van ser les persones afortunades entre les quasi 5.000 participacions que van entrar a sorteig.

El mateix dissabte ja van recollir el seu premi, un lot complert de productes del mercat, 4 entrades per la piscina municipal i unes tovalloles de platja Mulla’t com obsequi de la Fundació per l’esclerosi.

Entre el 27 de juny i el 9 de juliol es van recollir un total de 1.988 butlletes i es van registrar 2.987 actes de compra amb la targeta client de SOM Sant Sadurní.

La jornada de mercat, botigues i música al carrer del dissabte 9 va ser un èxit malgrat l’onada de calor amb la col•laboració dels marxants del mercat de dissabte, una vintena de botigues participants i l’ambientació musical amb l’Albert Caire.

Grans i petits van gaudir d’allò més amb el taller de bombolles de sabó gegants que va omplir la plaça de l’ Ajuntament de bombolles durant el matí.

Durant la jornada solidària de dissabte es van registrar compres per valor de 6.242,81€ amb la targeta client de SOM Sant Sadurní. El 5% es donarà a la Fundació per l’Esclerosi múltiple.

Els establiments del Som Sant Sadurní han gratificat els seus clients amb 1.082,08€ durant les dues setmanes de campanya.

L’acció de dinamització comercial d’estiu Mulla’t amb el Comerç s’emmarca en el conjunt d’accions que l’Ajuntament i l’entitat comercial local Som Sant Sadurní tenen previstes per aquest 2022 din el pla de dinamització comercial de la vila.

 

xhampster