2 octubre 2022

Troba la Fil·loxereta amagada als establiments del SOM Sant Sadurní

Us presentem la novena edició de l’acció “Troba la Fil·loxera“, activitat que es durà a terme de l´1 al 15 de setembre coincidint amb les Fires i Festes 2022.

Per tercert any consecutiu apostem per un format 100% digital a l’acció de dinamització comercial que cada any per aquestes dates vincula el comerç de proximitat amb un personatge sadurninenc tan entranyable i popular com és la Fil·loxera.

Volem que els nens i nenes acompanyats d´avis/àvies i pares/mares passegin pels nostres carrers i s´acostin als nostres establiments i aparadors buscant un any més el popular personatge local.

 

Dinàmica de funcionament:

1- Es podrà trobar la Fil·loxera amagada en tots els establiments del Som Sant Sadurní, tant comerços com serveis, que tenen local comercial a peu de carrer.

2- Cada establiment tindrà un cartell amb un codi QR on s’amagarà una Fil·loxereta lligada a productes que vincularan aquella Fil·loxereta a un sector comercial (alimentació, equipament de la llar i la persona, restauració, serveis personals, etc.). En total hi haurà 15 Fil·loxeretes diferents.

3- Cada 6 establiments tindran la mateixa Fil·loxera amagada. Els cartells s’han repartit aleatòriament entre els establiments, així que es tracta de jugar, voltar pels establiments i anar escanejant els QR fins a trobar-ne 5 de diferents.

4- Per entrar en el sorteig dels productes de la Fil·loxera d’enguany s´hauran de trobar fins a 5 Fil·loxeretes diferents, descarregar-se les imatges de les 5 fil·loxeretes al mòbil, i enviar-les juntes dins un mateix missatge al whatsapp del Som Sant Sadurní 699 149 070. Indicar el nom i cognoms de la persona participant.

Aclariment: cada descàrrega generarà un nom d´arxiu diferent (cal descarregar l’arxiu sense canviar-ne el nom i no seran vàlides les captures de pantalla).

5- Si algú s´engresca molt i troba les 15 Fil·loxeretes diferents entrarà en el sorteig d´un premi especial de la Fil·loxera.

6- L´acció es desenvoluparà entre l´1 i el 15 de setembre. El sorteig es farà el dia 16 de setembre.

Molta sort a tothom! Gràcies per ajudar-nos un any més a mantenir viu l’esperit de la Fil·loxera i el nostre Comerç local i de proximitat. La cultura i el comerç donen vida als nostres carrers i a la nostra vila, estimeu-los.

Gràcies a l’associació de la Festa de la Fil·loxera per la seva col·laboració en aquesta acció.

xhampster