7 desembre 2021

Troba la Fil·loxera

cartell troba la filo2014_rev3 marges

Som Sant Sadurní estrena una nova acció de dinamització comercial sota el nom ‘Troba la Fil·loxera’ que es durà a terme de l’1 al 15 de setembre coincidint amb les Fires i Festes 2014.

Passejar pel centre i mirar els aparadors. Això és el que vol Som Sant Sadurní que facin pares i fills de l’1 al 15 de setembre.

I sobretot, passar-ho d’allò més bé buscant aquest popular personatge sadurninenc en diferents aparadors dels comerços i establiments locals. Aquells que trobin la Fil·loxera amagada en almenys 5 dels 55 establiments que hi participen, entraran en el sorteig de 5 Fil·loxeres, 10 Bosses de berenar de la Fil·loxera i 20 adhesius amb el seu perfil.

Amb aquesta actuació Som Sant Sadurní preten, a més d’ajudar a la promoció individual dels establiments, dinamitzar comercialment la nostra vila coincidint amb l’inici de temporada i la tornada al cole, gràcies a una acció vinculada a un element tant popular com la Fil·loxera a nivell local.

Passes a seguir:

flyer troba la filo2014_rev3 caraB marges

Establiments participants:

ADRIÀ ELECTRODOMÈSTICS, BIT INFORMÀTICA, CA L’ARSENI, CAFETERIA MARISA, CAL FERU ENO·BOTIGA,  CANSALADERIA CAL MIQUELÓ, CASA & REGALS, CASA NOTÓ, CORSETERIA NÚRIA CARDÚS, CRISTINA GARCIA SARÀBIA, DOLORS MUNNÉ, EL CAFÈ DE LA PLAÇA, EL JARDINET, ELECTRICITAT SAMSÓ, ELECTRÒNICA MIRAMBELL,  ENRIC SENDRA I GUBIANES, ESPORTS SOLÀ, EXIT, FARMÀCIA ANNA FERRER, FERRETERIA ROBERT CARDÚS, FLORS AMÈLIA, FOTOGRAFIA ADOLFO, FRUITES I VERDURES NOYA, HOTEL FONDA NEUS,  IDEAMICRO, INFERSA FERRETERIA INDUSTRIAL, LA BOTIGA DEL XAVI, LECEGUI JOIERS, LEVELSTORE, LLIBRERIA JEPI, MEL I MENTA, MERCERIA VILALTA, MON DEL CAVA, MONCUSÍ ASSEGURANCES, MUNI PERRUQUERS, OFISERVEI, ÒPTICA SANT SADURNÍ, OPTICALIA CENTRE VISIÓ GRUP, PASTISSERIA CARAFÍ, PEIXATERIA VELA, PERRUQUERIA LLIS O RIS, PERRUQUERIA STIL D’ARA, RESTAURANT TICUS, RESTAURANT LA PERLA, SABATERIA ENRIQUETA SOLÉ, SEGUROS BILBAO, SIMÓN COLL, TALLERS DOMINGO, TERRANOVA 24, TOT SPORT, VEGA ESTILISTES, VIDA SANA, VÍMETS, XARCUTERIA ROVIRA, XAVIER JOIERIA, RELLOTGERIA I ÒPTICA

 

Som Sant Sadurní us desitja unes Bones Fires i Festes 2014!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xhampster