22 juny 2021

Tret de sortida al #MaigGastronomic2017

2017-05-02 rdp maig gastronomic 1

L’entitat Som Sant Sadurní va donar ahir el tret de sortida durant la presentació a la premsa del #MaigGastronomic2017

Sisena edició d’una actuació que ajuda a promoure les empreses d’àmbit local de #santsadurni del comerç i la restauració sota l’eix vertebrador de la #gastronomia

Aquest migdia s’ha dut a terme al CIC Fassina la roda de premsa de presentació del #MaigGastronomic2017 que organitzen Som Sant Sadurní, la xarxa del comerç, la indústria i els serveis de Sant Sadurní, amb el suport de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament. A l’acte hi han pres part el regidor de Comerç i Turisme, Josep Subirana; el president de Som Sant Sadurní, Joan Carles Martin; i la gerent i dinamitzadora comercial de Som Sant Sadurní, Susanna Duaso.

El Maig Gastronòmic d’enguany abraçarà del 2 de maig al 2 de juny i posa l’accent un any més en els menús, delicatessen i activitats gastronòmiques. Més de 30 col·laboradors entre restauradors, botigues d’alimentació i per primer cop un celler presenten tot un mes amb un ampli ventall de degustacions.

Enguany s’ha volgut apostar per la comunicació de l’esdeveniment, amb un nou web, més activitat a xarxes socials i nou compte a Instagram, el concurs de català ‘Endevina-la’, a banda de tallers, maridatges, sortejos i moltes més activitats.

Podeu consultar més informació al web del maig gastronòmic, on també us podeu descarregar el desplegable:
www.somsantsadurni.com/maig-gastronomic-2017/

xhampster