30 juny 2022

Torna un any més A la Vila en Bicicleta amb moltes novetats

FEM EL CARRER MÉS NOSTRE,  FEM SALUT I FEM ELS NOSTRES DESPLAÇAMENTS MÉS SOSTENIBLES

Des de SOM Sant Sadurní presentem la quinzena edició de la campanya A LA VILA EN BICICLETA. SOM Sant Sadurní i la regidoria de Medi Ambient proposem enguany una nova actuació vinculada a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014 que se celebra del 22 al 29 de setembre amb l’eslògan ‘Fem el carrer més nostre’, i es dirigirà al conjunt de la població, preferentment amants d’un estil de vida saludable. Aquest any l’organització compta també amb el suport de les regidories de Benestar Social i Salut i de nous establiments locals, cosa que ha permès ampliar les activitats que s’oferiran al llarg del matí del 20 de setembre, totes englobades en l’àmbit  de la salut i la mobilitat, activitats que conviden a l’activitat física i a conèixer l’entorn paisatgístic i urbà de Sant Sadurní d’Anoia.

A la Vila en Bicicleta 2014 manté a més el sorteig de bicicletes com a campanya de fidelització vinculada directament a les compres fetes amb la targeta client del comerç local.

 

El dissabte 20 entre les 10 del matí i les 2 del migdia hi haurà un Circuit Vial, que enguany canvia novament el seu emplaçament al Parc Lluís Companys al Gat Cendrer de Sant Sadurní d’Anoia. Com ja és habitual el circuit es pot fer amb qualsevol mitjà de transport amb rodes i sense motor i també en cadira de rodes per aquells que vulguin conèixer la problemàtica de les persones amb mobilitat reduïda. El circuit comptarà novament amb vehicles elèctrics gentilesa de l’empresa Pere Amat, que els participants podran provar.

Paral·lelament i, des del mateix aparcament, sortiran 4 grups que faran cadascun una ruta diferent fent trekking, corrents o en bicicleta i, com a novetat, una ruta canina, per als que volen anar acompanyats de la seva mascota. Cada ruta estarà dirigida per una entitat de la vila que conduirà el grup de participants. Paral·lelament, hi haurà una cinquena ruta per a la gent gran, una ruta modernista pels carrers de la vila que sortirà de la plaça de l’Ajuntament i arribarà al Parc Lluís Companys. La inscripció a les rutes es pot fer fins el 18 de setembre a la pàgina www.somsantsadurni.com i també als establiments Tallers Domingo, Esports Solà i Tot Sport. Com a excepció, la inscripció a la Ruta de la Gent Gran es farà únicament al Casal d’Avis municipal del Passeig Can Ferrer. Col·laboren en aquesta activitat les entitats BTT País del Cava, Sansa sua…tot, Trekking Sant Sadurní, Terranova 24 i el Departament de Benestar i Salut de l’Ajuntament local.

Les novetats d’aquesta edició 2014 compten amb un Taller de TXI-KUNG per a gent gran, una Master class de ZUMBA · Equip 4, una Master class de SH’BAM · Gimnàs Escola de Dansa Estem x tu, un Taller infantil per pintar ‘Equipa la teva bicicleta’, un Tobogan gegant inflable, un Showroom de còctels de fruites de la mà de l’Hotel Fonda Neus amb Naam Ogmali, una xerrada sobre problemes articulars i artrosis amb Vida Sana i, parades de venda de productes de dietètica de Mel i Menta i Vida Sana i ajuts tècnics de Ferreteria Robert Cardús i producte de la Botiga del Xavi, entre d’altres.

Com ja és habitual, es farà un sorteig de premis entre els participants, 2 bicicletes i material divers. Els guanyadors hauran d’estar presents en el moment del sorteig per tal de recollir el premi.

A la vila en bicicleta compta també amb la col·laboració de les escoles de la vila, la Policia local, Remer, Qui té a qui, Xarcuteria Fruiteria Rovira, Fruites i Verdures Noya, Adema, i El 3 de Vuit, a més de tots els establiments que hi participen directament en la jornada del dia 20.

 

FES SERVIR LA TARGETA CLIENT DEL 16 AL 30 DE SETEMBRE

Totes les compres fetes amb la targeta client de Som Sant Sadurní entraran automàticament en el sorteig de 4 bicicletes a partir del dia 16 de setembre.

El sorteig es farà a la seu de Som Sant Sadurní el dia 1 d’octubre i es trucarà als guanyadors perquè recullin el premi el diumenge dia el premi el diumenge dia 5 d’octubre per la plaça de l’Ajuntament a les 13h durant la celebració de la Botiga al Carrer.

xhampster