3 desembre 2022

T'ho portem a casa. Nou servei conjunt de repartiment a domicili

Print

 

Són molts els establiments que a causa de la crisi sanitària de la Covid 19 i l’obligatorietat de tancar els seus negocis es van veure empesos a fer servei de repartiment a domicili com l’única forma de poder generar alguns ingressos, però que ara, un cop tenen els Establiments oberts, no tenen els Mitjans necessaris per poder continuar oferint aquest Servei als seus clients.

Aquest és el motiu pel qual des de l’associació Som Sant Sadurní hem vist la necessitat de facilitar als establiments que puguin continuar donant aquest Servei als clients que ho necessitin, a través d’un servei de repartiment a domicili conjunt a l’abast dels Establiments adherits al Som Sant Sadurní. Volem posar-ho fàcil per tal que els Establiments ofereixin aquest Servei com un Servei més al client, que els aporti un valor afegit, i d’aquesta manera incentivar els clients a continuar comprant en el comerç local i de proximitat de Sant Sadurní d’Anoia.

Com a primer pas, l’entitat ha engegat aquesta setmana una prova pilot del servei T’hoportem a casa, que durarà fins a finals d’agost, amb l’objectiu de copsar quina demanda real hi ha en situació de normalitat, tant pel que fa a Establiments com pel que fa a clients, i veure’n el seu funcionament tant per detectar els punts de millora com per poder oferir aquest Servei amb normalitat si la situación davant d’un possible rebrot de la Covid 19 ho requerís.

En aquesta primera fase del Servei el lliurament a domicili es farà únicament dins l’àmbit local de Sant Sadurní d’Anoia i en horari de matí i tarda, de dilluns a divendres, i també els dissabtes al matí. Des de l’entitat estem treballant per poder oferir aquest servei també a l’àrea d’influència de Sant Sadurní d’Anoia, i ampliar-ne els horaris sobretot de migdies i caps de setmana, per facilitar que els establiments de restauració també puguin donar aquest servei. El Servei T’hoportem a casa és un servei de repartiment a domicili gratuït per al client, malgrat que pot estar condicionat a un import mínim de compra per part dels establiments que el faciliten.

Gràcies a aquest Servei conjunt, els clients podran continuar fent les compres al comerç local de Sant Sadurní d’Anoia, ja sigui de forma presencial, per telèfon o correu electrònic, o per mitjà d’altres formes de compra en línia, que faciliti cada establiment, i podrá demanar que li duguin la compra a casa seva, ja sigui per problemes de mobilitat, per problemes d’horaris o simplement per comoditat, previ pagament a l’establiment de la compra realitzada.

Al llarg d’aquesta primera setmana ja comptem amb quasi una trentena d’establiments adherits al servei T’ho portem a casa: Arrels, Base Esports Solà, Cal Feru, Cal Vicentó, Centre Veterinari Sant Sadurní, Joies Cristina Garcia Saràbia, El Jardinet, Electrodomèstics Robles, Electrònica Mirambell, Éxit moda, Farmàcia Anna Ferrer, Ferreteria Robert Cardús, Fotografia Adolfo, La Botiga del Xavi, Lecegui Joiers, Llibreria Jepi, Mel i Menta, Mis Enriquetas, Mònica Mateo Imatge, Muni Perruquers, Noa Kids, Ofiservei, Ornela perruqueria, Pastisseria Carafí, Tallers Domingo/ Tripijocs, Tot Sport, Tropitons, Vega Estilistes, Vímets.

L’entitat donarà d’alta a Tots els Establiments adherits al projecte també dins el directori adomicili.slowshopping.cat, directori conjunt del petit comerç català nascut durant la Covid 19 per ajudar els petits Comerciants per mitjà de les associacions de Comerciants d’arreu del territori.

Per tal d’incentivar els establiments a oferir aquest Servei als clients l’entitat bonificarà els primers quinze repartiments a tots els establiments que s’apuntin al llarg del període de prova. Per poder oferir el servei, cal estar adherit a l’entitat comercial. Per a més informació, els Establiments interessats es poden adreçar al correu info@somsantsadurni.com o bé trucar als telèfons 93 891 09 96 o 699 14 90 70.

Aquest projecte s’emmarca en el Pla de dinamització comercial de l’entitat amb el suport de l’Ajuntament de la vila.

Som Sant Sadurní

www.somsantsadurni.com

 

 

xhampster