3 desembre 2022

Sóc establiment

IniciTARGETA CLIENTSóc establiment

Establiment

Consulta els teus moviments!!!!

Funcionament per l’establiment:

L’establiment adquireix un compromís amb el seu client de premiar-lo amb l’1% del valor de la compra d’aquest, carregant-li en la targeta client preferent.

Aquest pot fer arribar promocions específiques als seus client o a tos els client que disposin de la targeta, per arribar a més públic.

Amb aquest acte que té unes condicions econòmiques específiques amb Banc de Sabadell, dipositària dels saldos i amb CGM Fidelis, gestora de les dades y saldos. Mes informació… comercial@santsadurnicomercial.com

Avantatges per l’establiment:

  • Mailing exclusiu, a una amplia base de dades per fer extensiva la informació de l’establiment així com a promocions o activitats
  • Presència en el plafó d’entitats de l’Ateneu
  • 10 Falques gratuïtes en la retransmisió dels partits del Noia a casa, amb un reforç de falca en el moment del sorteig d’un dels seus productes o serveis..
  • Dues entrades gratuites per cada partit a casa del Noia. Amb possibilitat de cesió.
  • Condicions especials amb l’entitat Banc de Sabadell…. entre d’altres. Mes informació… info@santsadurnicomercial.com

Demana-la als teus clients i fidelitza’ls ara!

PROMOCIONS

Si ets establiment adherit i vols consultar les dades del teu comerç, fes clic aquí.

Si vols informació sobre aquest sistema de fidelització o sobre les promocions, envia un correu electrònic a info@somsantsadurni.com, o bé truca al 93 891 09 96 i t’explicarem els beneficis de formar part d’aquest projecte que revitalitza el comerç de Sant Sadurní d’Anoia.

xhampster