18 octubre 2021

Sortejades 5 bicicletes en el marc de la campanya 'A la vila en bicicleta' 2017

SETMANA DE LA MOBILITAT 2017

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní i Som Sant Sadurní han dut a terme la 18a edició de la campanya A LA VILA EN BICICLETA vinculada a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 del 18 al 25 de setembre inclosos amb l’eslògan ‘Mobilitza’t per un aire més net’ amb l’objectiu de promoure l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport entre els sadurninencs i sadurninenques.

En l’edició d’enguany els vilatans podien participar de la campanya de dues maneres, o bé jugant al joc de cercar totes les peces del trencaclosques de la bicicleta de la campanya a les botigues del Som Sant Sadurní o bé directament utilitzant la targeta client local en les compres compreses durant aquestes dates, en ambdós casos lligant en tema mobilitat responsable i compres locals.

En total són 15 les persones que han participat fent el trencaclosques. Havien de trobar les 3 peces del trencaclosques als aparadors de les botigues i fer-se un “selfie” on es veiés la bicicleta i la peça de l’aparador. En Ton Matas i l’Ireneu Centelles són els dos guanyadors d’una bicicleta per la seva participació en aquest joc.

D’altra banda, han estat 1710 els actes de compra realitzats amb la targeta client del 18 al 25 de setembre. Les persones afortunades per mitjà d’aquest sistema de participació han estat: Teresa Montserrat Carcasona, per una compra feta a Cal Miqueló; Roser Bages Clos, per una compra feta a Mel i Menta; Maria Martínez Fernández, per una compra feta a Fotografia Adolfo.

Des de l’entitat ja s’ha comunicat el premi a tots els afortunats. El lliurament de les 5 bicicletes sortejades es farà el proper diumenge dia 8 d’octubre, a les 13h a la plaça de l’Ajuntament, en el marc dels actes del Cava Shopping Day, de la mà del president de Som Sant Sadurní, Joan Carles Martín i, el regidor de Medi Ambient, Toni Sisternes.

xhampster