18 octubre 2021

Som Sant Sadurní va acompanyar Pilar Duran Rigol, premiada amb 1.000 Eur., durant el seu matí de compres pels comerços de Sant Sadurní

Pilar Duran Rigol, guanyadora dels 1.000 Eur sortejats per l’entitat comercial el passat 24 de desembre entre totes les persones que van fer servir la targeta client en les seves compres de Nadal del 2 al 23 de desembre, va fer efectiu el premi el passat dissabte 4 de gener.

D’un total de 6.913 compres fetes amb la targeta client durant els dies previs a Nadal, Pilar Duran Rigol va ser l’afortunada amb el premi de 1.000€Eur. sortejat en el marc de la campanya nadalenca ‘Aquest Nadal queda’t a Sant Sadurní, enlloc et sentiràs com a casa’, amb el suport del Patronat de Comerç i Turisme. En Robert Cardús, president de Som Sant Sadurní i, Susana Duaso, gerent de l’entitat, van ser els encarregats de fer-li lliurament d’un Xec gegant per valor de 1.000 Eur a casa seva el dissabte previ a la vigília de Reis.   

Som Sant Sadurní va acompanyar la Pilar durant el seu matí de compres pels comerços de la vila el mateix dissabte. En total van ser 10 els establiments de Sant Sadurní on l’afortunada va fer efectiu el premi de 1.000 Eur. En un sol matí i, acompanyada també per els seus familiars, la Pilar va trobar tot el que necessitava en l’àmbit del seu entorn més proper, des de un televisor fins a unes sabates, passant per equipament informàtic, roba, productes cosmètics i fruita entre d’altres productes, per a ella i la seva família. A la majoria de botigues la Pilar va poder fer servir la seva targeta client de manera que a més a més va recuperar l’1% de les compres amb diners a la seva targeta client.

Amb el doble objectiu de fer més ressò d’aquest premi especial de 1.000 Eur i promoure l’acte de compra als comerços de la vila, l’empresa Social Mirror va enregistrar un vídeo durant el matí de compres de la Pilar per la zona comercial. El vídeo es pot veure des d’avui dimarts dia 14 de gener a través de la pàgina www.somsantsadurni.com i les xarxes socials de Som Sant Sadurní.

A més d’aquest premi especial, el passat 4 de gener tots els establiments adherits a Som Sant Sadurní van sortejar xecs de 20€Eur entre els seus clients.

xhampster