22 juny 2021

Som Nadal 2016

cartellSOM NADAL repeteix el format de campanya de Nadal i aposta novament pel Concurs de Codi de barres.

Som Sant Sadurní engega des de l’1 de desembre de 2016 i fins el 5 de gener de 2017 una nova campanya nadalenca amb l’objectiu de incentivar les compres locals als establiments adherits durant aquestes dies.

Els clients que comprin als comerços adherits rebran un Codi de barres. Amb aquests codis els clients tindran accés a un total de 700 premis directesxecs regal de 5€ i lots de Nadal de cava i torró. En total els comerços repartiran més de 3.000€ per fidelitzar els seus clients.

Per comprovar si el codi de barres està premiat l’entitat ha posat un lector de codis de barres a l’aparador de l’oficina ubicada al carrer Montserrat, 16 de Sant Sadurní. El lector està activat les 24h perquè els clients comprovin si els seus codis estan premiats.

Els premis es podran recollir durant tota la campanya de Nadal i fins el dia 12 de gener de 2017 a la mateixa oficina de Som Sant Sadurní.

Des de l’entitat us animem a gaudir de la zona comercial de Sant Sadurní d’Anoia, dinamitzada aquests dies amb música nadalenca per la zona de vianants i ambientada amb llums de Nadal amb motius al·legòrics al Cava en el marc de l’acció ‘Nosaltres també patrocinem els llums de Nadal’2016′. 

La campanya rep el suport dels establiments adherits, la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Us desitgem un Bon Nadal 2016!

xhampster