1 desembre 2021

Quadest · més de 15 anys dedicats a la venda de recanvis i accessoris per a Quads, Atv i Utv

Amb Més de 15 anys dedicats a la venda de recanvis i accessoris per a Quads, Atv i Utv Quadest Offroadest és una empresa de referència a #santsadurni per a tots els amants d’aquesta activitat. Per el sorteig d’agost et regalen un kit manteniment Moose. Fes servir la targeta client i molta sort!

Quadest_kit_mantenimiento_moose

 

Kit manteniment MOOSE RACING de valor PVP 45,60€ IVA Inclòs.
Kit complet per a la neteja i manteniment del teu vehicle. Inclou tot el que apareix a la foto: Esprai recuperador de plàstics, Escuma netejadora plàstics, Desgreixador molt potent, Lubrificant per a cables, Silicona Esprai, Esponja Muc Off, Guants protectors, Drap microfibra i Greixador de cables.

Característiques dels productes del kit:

- Esprai Recuperador plàstics: No ataca la pintura, per a tota mena de superfícies. Prevé l’acumulació de fang. Polvoritzar i netejar amb el drap. No requereix aclarit. Lluentor de qualitat superior.
- Netejador Plàstic: Neta qualsevol superfície de plàstic, policarbonat, cristall, etc. Esprai tipus escuma, el producte no degota. Antiestàtic. Producte d’assecat ràpid, no deixa petjades. Repel·leix les taques de dits, brutícia i pols. No conté productes abrasius ni tòxics que puguin perjudicar el plàstic
- Lubrificant per a Cables: Prolonga la vida útil dels cables. Neta i lubrifica; lubrifica interior i exterior. Tèrmicament estable. Ruixar, deixar reposar i així l’acció ràpida i penetradora de la fórmula entrarà en acció. Atura i retarda l’oxidació i corrosió.

- Desgreixador: Esprai molt potent per a ajudar a eliminar brutícia i fang, amb una evaporació ràpida i amb un resultat sense resíduos. Neta el greix i l’oli. Desgreixador sense clor que elimina els olis, grasses, brutícia i uns altres contaminants oliosos de parts i superfícies metàl·liques. Aquest producte no ha de ser utilitzat en plàstic, cautxú, policarbonat i superfícies d’aquest tipus.
- Silicona: Esprai protector per a metall, goma i superfícies de plàstic. Esprai sec, no requereix fregar. Protegeix la goma contra congelament; Repel·leix el fang; Renova la lluentor dels plàstics.

- Esponja MUC OFF

- Guants Protectors

- Drap de microfibra

- Greixador de cables

xhampster