22 juny 2021

Presentem les Bosses de la campanya Comerç de Vida, Comerç de Vila

El regidor de Turisme i Comerç, Ton Amat, i la vicepresidenta de Som Sant Sadurní, Núria Domingo, presenten les bosses comercials i reciclades de la campanya de sensibilització pel comerç local #COMERÇDEVIDA #COMERÇDEVILA.

Confeccionades a mà per la Fundació Mas Albornà, la producció d’aquestes bosses s’ha fet amb el reciclatge de gran part de les banderoles que es van crear per a la difusió i visualització de la campanya, donant com a resultat 17 bosses.

La campanya es va iniciar el 23 d’octubre i va estar present als carrers, xarxes i altres comunicacions fetes per SOM Sant Sadurní i ‘Ajuntament durant el Nadal. Al mes de gener, un cop finalitzada la campanya, es van despenjar les banderoles dels fanals i es va iniciar el procediment de reciclatge.

A través d’un sorteig a les xarxes socials de SOM Sant Sadurní, anunciat els últims dies de campanya, les bosses han estat sortejades entre els perfils que van compartir el vídeo complet amb el missatge #COMERÇDEVIDA #COMERÇDEVILA.

Agraint la seva participació, també s’entregarà una bossa i una lona amb la seva imatge, a cada testimoni que va col·laborar desinteressadament a la campanya.

 

xhampster