18 maig 2021

Premis i solucions Endevina-la 2018

“Endevina-la!”, jugant amb el català

 

El dia 2 de juny va finalitzar l’”Endevina-la!”, un joc lingüístic per promoure l’ús de la llengua catalana a les botigues d’una manera lúdica, engrescadora i que propicia que la gent vagi als establiments comercials per participar-hi.

 

El sorteig del concurs “Endevina-la!” es va fer el 7 de juny i el lliurament del premi, el 12 del mateix mes

Les germanes Martina i Nausica Manyà, que van participar conjuntament, han obtingut una targeta regal de 40 €, la seva butlleta ha estat escollida a l’atzar entre totes les encertades. Deli López ha estat la participant que ha encertat més jeroglífics, un total de 43 de 46 possibles, i ha obtingut una targeta regal de 60 €. Enhorabona!

20180613_172254

 

 

 

 

 

 

 

 

Novetat 2018

El dia 16 de maig es va realitzar un taller de jeroglífics a la biblioteca a càrrec de Jordi Esteban, el creador dels jeroglífics del concurs. A partir d’aquesta data i fins el 2 de juny, tothom qui volia podia crear el propi jeroglífic gastronòmic i entregar-lo a la seu de Som Sant Sadurní o a l’Oficina de català. Entre tots els jeroglífics entregats s’ha sortejat una targeta regal de 30 € i la guanyadora ha estat Isabel Simó.

20180612_132556

 

 

 

 

 

 

 

 

Participació

La participació ha estat un èxit, tant en nombre de participants com en nombre de butlletes entregades. Hi han participat 195 persones i s’han recollit 923 butlletes als 46 establiments que han col·laborat en el concurs, 711 de les quals eren encertades. El concurs ha estat una activitat més del Gastromaig, organitzat per Som Sant Sadurní.

L’Oficina de Català i Som Sant Sadurní donem les gràcies a tots els establiments que han participat en la difusió d’aquest joc i a l’Ajuntament de Sant Sadurní per fer-se càrrec dels premis. Posem a l’abast de tothom les respostes correctes dels jeroglífics.

 

Juny de 2018

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l’any 1989 com a òrgan territorial d’aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 97 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l’extensió territorial del coneixement i l’ús de la llengua catalana.

 

Més informació: www.cpnl.cat

xhampster