30 juny 2022

Pilar Duran Rigol, premiada amb 1.000 Eur per la compra feta a Peixateria Vela

Pilar Duran Rigol, premiada amb 1.000 Eur per la compra feta a Peixateria Vela

El 8è Caga Tió Solidari va repartir regals a 350 nens i nenes de la vila

 

Pilar Duran Rigol, ha estat la guanyadora dels 1.000 Eur que l’entitat comercial ha sortejar aquest matí 24 de desembre entre totes les persones que han fet servir la targeta client en les seves compres del 2 al 23 de desembre. Del total de 6.913 compres fetes amb targeta durant aquests dies, unes 2.762 operacions més respecte el mateix període l’any anterior, la compra feta per aquesta veïna de Sant Sadurní el 23 de desembre a Peixareria Vela li ha valgut aquest premi especial de 1.000€ per gastar als establiments de Som Sant Sadurní. La guanyadora del premi especial de Nadal de Som Sant Sadurní s’haurà de gastar el premi en un sol dia durant el dissabte dia 4 de gener en un mínim de 10 establiments adherits a Som Sant Sadurní, 5 establiments amb targeta client i una despesa màxima per establiment de 200 euros. Som Sant Sadurní acompanyarà la guanyadora durant la seva jornada de compres al municipi i en gravarà un vídeo per fer-ne difusió a la xarxa i al web de Som Sant Sadurní.

A més d’aquest premi especial, la campanya nadalenca d’enguany ‘Aquest Nadal queda’t a Sant Sadurní, enlloc et sentiràs com a casa’ també repartirà lots de Nadal de Cava i torró, sortejats avui dimarts 24 de desembre i, xecs de 20€Eur que es sortejaran el dissabte 4 de gener entre els clients dels establiments adherits a Som Sant Sadurní. Els premis s’hauran de recollir directament per l’establiment on hagi tocat cadascun dels premis. D’aquesta forma l’entitat garanteix que tots els establiments adherits puguin donar un total de 2 regals directes entre els seus clients, però es posa en valor una vegada més la utilització de la targeta client del comerç local amb un premi més atractiu.

El passat dissabte 21 de desembre de 2013 va tenir lloc a Sant Sadurní d’Anoia el 8è Caga Tió Popular i Solidari a la plaça de l’Ajuntament de la vila. En total 350 nens i nenes van fer cagar el Tió de la mà del CAU de Sant Sadurní i després van poder gaudir d’una xocolata calenta gentilesa de Càtering Cal Blay i Xocolates Simón Coll. Els diners recaptats van servir per ajudar a l’associació sadurninenca Qui té a Qui d’ajuda als discapacitats.

La campanya nadalenca de Som Sant Sadurní té el suport de la regidoria de Comerç i Turisme dins l’àmbit municipal.  

xhampster