3 desembre 2022

Mulla't amb el Comerç

cartell Mulla't amb el comerç '22 (imp)

EL COMERÇ DE SANT SADURNÍ COL·LABORA AMB L’ESCLEROSI MÚLTIPLE
Del 27 de juny al 9 de juliol comença la campanya «Mulla’t amb el comerç».

L’Ajuntament i SOM Sant Sadurní, en el marc d’un pla de dinamització anual treballat conjuntament, inicien la campanya «Mulla’t amb el comerç» amb premis, activitats i les millors ofertes d’estiu. A més, aquest cop, la campanya tindrà una finalitat solidària col·laborant amb la Fundació Esclerosi Múltiple.

SORTEIG

Del 27 de juny al 9 de juliol amb la campanya «Mulla’t amb el comerç» les compres al mercat i botigues associades a SOM Sant Sadurní, poden tenir premi.
Se sortejaran entre els actes de compra 4 packs regals que contenen cadascun un lot de productes del mercat, 4 entrades per a la piscina municipal i un obsequi de «Mulla’t per l’esclerosi múltiple»

Es podrà participar de dues maneres:
- Targeta client SOM Sant Sadurní: passant la targeta als establiments col·laboradors.
- Butlletes de participació: els clients rebran una butlleta que podran emplenar i dipositar a l’urna de la parada de l’organització durant el mercat, a l’oficina de Som Sant Sadurní (carrer Montserrat, 16), o a la Fassina de Can Guineu (carrer Hospital, 23) en horari d’atenció al públic.

El dissabte 9 de juliol a les 14:00h es farà el sorteig, d’on sortiran 2 guanyadors de la participació a través de la targeta i 2 d’entre els participants a través de les butlletes.

En tots dos casos, es contactarà directament amb els guanyadors perquè passin a recollir el premi.

Descarregar aquí les Bases_Sorteig

FORASTOCKS I TALLER FAMILIAR DE BOMBOLLES GEGANTS

El 9 de juliol al matí a la zona comercial del centre de Sant Sadurní se celebrarà una jornada Forastocks amb mercat, botigues i música al carrer, on, a més de poder trobar les millors ofertes i descomptes d’estiu, cada compra tindrà un valor solidari perquè el 5% de les compres registrades amb la targeta SOM Sant Sadurní durant aquesta jornada es donaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.

A més, d’11h a 13h a la plaça de l’Ajuntament es durà a terme l’exhibició i taller familiar de bombolles de sabó gegants. Una activitat on grans i petits aprendran a fer bombolles de sabó gegants i viurant una experiència refrescant i divertida.

xhampster