5 agost 2021

Mapa Turístic Comercial de la Capital del Cava. 2a edició.

portadaSom Sant Sadurní treu al carrer coincidint amb #FiresiFestes2017 la 2a edició del Mapa Turístic Comercial de la Capital de Cava, un ‘free map’ presentat en 3 idiomes (català, castellà i anglès) que parla de cava, gastronomia, cultura i ‘shopping’.

Aquest projecte va néixer l’any passat fruit de la demanda per part d’algunes empreses de la vila amb l’objectiu de dirigir trànsit del flux actual de visitants a Sant Sadurní cap al comerç, la restauració i els centres de visites, i alhora millorar l’experiència que té el turista del seu dia/es a Sant Sadurní, informant-lo de forma esquematitzada i atractiva de tot el que el poble li pot oferir.

Són moltes les novetats en aquesta segona edició millorada del mapa editat l’any anterior. En una portada lleugera i suggerent, el mapa turístic comercial de Sant Sadurní d’Anoia transmet ja d’entrada al visitant una diversitat d’experiències com gaudir d’un bon cava en una terrassa, d’una passejada a peu per descobrir el seu atractiu cultural o en bicicleta per les vinyes, o descobrir aquest món subterrani de cellers sota els nostres peus. La portada posa però l’accent en el 150è aniversari de Puig i Cadafalch, reforçat amb la portada modernista de les Caves Codorniu, com un dels principals reclams arquitectònics del municipi.

El desplegable que augmenta de mida en aquesta segona edició per encabir-hi més informació, dóna una breu explicació de les festivitats més importants de la vila, centrant-se en allò que un turista no es pot perdre de Sant Sadurní, les fires amb la festa de la Fil·loxera com a protagonista, la Setmana del Cava i el Cavatast. Així mateix també s’ha inclòs informació complerta del Centre d’Interpretació del Cava amb horaris i petita descripció de la visita.

Com a novetats d’aquest any, s’ha reforçat el mapa d’ubicació de caves i espais visitables, edificis de la ruta modernista i altres edificis d’interès, així com botigues, restaurants i hotels, amb un segon mapa d’accessos que millorés la informació d’aquells visitants que accedeixen en cotxe o des de l’estació de tren. D’aquesta forma també hem pogut complementar el mapa amb una ruta verda entre vinyes cap el llac de Can Codorniu fins a Can Catassús.

El mapa compta amb el suport del departament de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia, a més de la col·laboració de 26 empreses locals, entre caves, restaurants i comerços anunciants, 3 més que l’any anterior. Pensant en els turistes estrangers, hem volgut incloure els idiomes en que els establiments ofereixen servei d’atenció al públic, ja sigui en anglès, francès o alemany. D’altra banda també s’han afegit els telèfon en el llistat de caves i espais visitables, comerços o restaurants.

En total s’han editat novament 15.000 exemplars que està previst distribuir entre els centres de visitants, cellers, restaurants, botigues i punts informatius de la vila a partir del  mes de setembre.

Som Sant Sadurní, aglutina empreses del comerç, la indústria i els serveis de Sant Sadurní d’Anoia.

xhampster