10 agost 2022

La confiança dels clients s’ha vist recompensada amb 7.500€ en premis directes

SOM Sant Sadurní i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament donen per conclosa la campanya de Nadal i Reis 2021/22, amb la satisfacció d’haver premiat amb 7.500€ la confiança dels clients que han apostat pel comerç de proximitat de Sant Sadurní d’Anoia durant les seves compres de Nadal i Reis.

La campanya Per Nadal Compra Local, la teva Confiança té premi, ha premiat els clients amb un total de 3.000€ repartits en els sortejos realitzats durant la campanya des del dia 1 de desembre i fins el dia 6 de gener. Però a més, els establiments del Som Sant Sadurní adherits al sistema de fidelització local amb la targeta client han gratificat els seus clients amb un total de 4.500€ en el seu conjunt. La totalitat dels premis revertiran novament en el sistema de fidelització local per continuar promovent les compres en el comerç de proximitat.

Des del dia 1 de desembre s’ha sortejat cada setmana un xec de 250€, entre les compres fetes durant la setmana anterior, en total 6 xecs que han ajudat les persones afortunades a fer front a les compres de Nadal des del primer dia. Les persones afortunades han estat Ivana Medina, Susana Márquez, Rosa Rios, Montse Esteve, Karina Vives i Cristina Colomer. Els establiments on s’han realitzat les compres premiades han estat de sectors molt variats des d’alimentació, a moda i complements, lleure i cultura i productes i serveis per animals i veterinaris, mostra de l’ampli ventall de sectors on es pot fer servir la targeta client local.

Enllaç al llistat dels premis: premis_setmanals_250€

Durant la campanya també s’han sortejat un total de 1.000€ aleatòriament entre les compres fetes des del dia 1 de desembre i fins el dia 6 de gener, del sorteig han resultat premiats un total de 39 actes de compra dels quals se n’ha retornat l’import íntegre de la compra realitzada als clients. Destaquen les compres premiades de major import les fetes a Lecegui Joiers per import de 139€ seguida de compres fetes a perruqueria Stil d’Ara i Adolfo fotògrafs.

Enllaç al llistat dels premis / compres retornades: premis_retorn_compra

Durant la campanya també s’ha premiat a 25 persones amb una targeta regal de 20€ . El sorteig es va fer el passat 7 de gener entre el total de 1.351 butlletes de la campanya recollides a l’oficina de l’entitat i a la Fassina, butlletes repartides a les botigues del Som i les parades del mercat de marxants els dies 11 i 18 de desembre.

Enllaç al llistat dels premis: premis_butlletes_25d20€

En total la campanya ha premiat la fidelitat de 70 persones que han apostat pel Comerç local de Sant Sadurní i el mercat de marxants local a l’hora de fer les seves compres de Nadal.

Amb la targeta client local s’han registrat un total de 10.718 actes de compra fins el dia de Reis per un valor total de 452.579€ i un import mig de compra de 42,23€.

Durant la campanya de Nadal i Reis d’enguany també s’ha recuperat certa normalitat en temps de pandèmia en accions de dinamització comercial al carrer, accions que ens van portar al pare Noel i les seves Elfes el dia 11 de desembre i el 15è Tió popular i solidari el dia 18 de desembre, a més de la il·luminació de Nadal ampliada amb la il·luminació dels arbres del Raval i la plaça Nova, i la megafonia del carrer de la zona comercial del centre.

Un total de 343 nens i nenes van venir el dia 18 de desembre a fer cagar el Tió popular i solidari en benefici de Qui té a qui, activitat dinamitzada pels nois i noies del Cau de Sant Sadurní i del centre Kids&Us local, i que va comptar amb la col·laboració Simón Coll i Cal Blay.

La campanya de Nadal ha estat la quarta acció del 2021 en la que s’han reforçat les sinèrgies entre Comerç i Mercat, entre l’entitat comercial Som Sant Sadurní i l’Ajuntament de la vila en un esforç per dinamitzar el nostre poble i el seu Comerç malgrat tots els reptes que actualment afronten les nostres empreses i els seus convilatans.

 

Aclariments sobre l’abonament dels premis:

Els premis de 250€ setmanals i el retorn de les compres per valor total de 1.000€ s’ha abonat directament a la targeta de cada client premiat.

En el cas dels clients premiats amb una targeta de 20€ se’ls trucarà i si no tenen targeta se’ls hi farà una.

Qualsevol consulta o aclariment sobre els premis trucar al 93 891 09 96 o al 699 14 90 70. També es pot fer la consulta pel correu electrònic info@somsantsadurni.com

xhampster