1 desembre 2021

La campanya conjunta de Rebaixes d’estiu al Comerç i al Mercat deixa molt bones sensacions

El passat Dissabte 10 de juliol va cloure la campanya conjunta de Rebaixes d’estiu amb una jornada de Forastocks al carrer amenitzada amb la música d’ Albert Caire i en la que van participar paradistes del mercat setmanal del dissabte i una vintena de comerços de la vila.

Malgrat l’onada de calor, la jornada matinal de compres va ser un èxit, i es van registrar un 5% més de compres respecte el dissabte anterior només amb la targeta client local. La majoria dones veïnes de Sant Sadurní que van fer una despesa mitja de 30,89€.

Al migdia es va realitzar el sorteig de Rebaixes entre totes les butlletes recollides i els actes de compra realitzats amb la targeta client local des del 28 de juny fins el mateix dissabte 10 de juliol. En total es van recollir 2036 butlletes a les parades del mercat i comerços i es van realitzar 3390 compres amb la tarja de fidelització del Som Sant Sadurní.

En el marc de la campanya de Rebaixes d’estiu es van sortejar 4 premis, 2 premis entre les butlletes recollides que van recaure en Emilio Medina i Margarida Marcos i 2 premis entre els actes de compra realitzats amb la targeta client local del Som Sant Sadurní, que van premiar les compres de Isabel Riambau i Rosa Rebulà fetes a Simón Coll i a Cal Vicentó respectivament. El sorteig va tenir lloc el mateix dissabte al migdia, i les persones premiades van recollir llurs premis al dia següent. Cadascun dels premis contenia un lot de productes gentilesa dels paradistes del mercat, una targeta regal amb 50€ del Som Sant Sadurní i un val per a dues persones al Terrat de l’Hotel Fonda Neus. Durant les dues setmanes de campanya els establiments del Som Sant Sadurní han entregat 1.179,94€ de gratificació als clients amb la targeta client del comerç local.

L’organització està molt satisfeta amb el resultat de la campanya conjunta de Rebaixes d’estiu i el Forastocks, la segona de les quatre accions de dinamització comercials conjuntes previstes dins el pla de dinamització comercial per aquest 2021, en les que Comerç del Som Sant Sadurní i Marxants del mercat setmanal de la vila uneixen esforços per promoure les compres de proximitat al nostre municipi.

La campanya de Rebaixes d’estiu al comerç i al mercat deixa molt bones sensacions també entre els paradistes i comerços participants avalant l’aposta conjunta per part de la regidoria de Comerç i Mercat de l’Ajuntament i l’entitat comercial Som Sant Sadurní.

xhampster