18 maig 2021

La 7a Nit Empresarial reconeix els clients i les empreses més fidels en els 10 anys de trajectòria de la targeta de fidelització

SOM Sant Sadurní va celebrar el passat Divendres 23 de març la 7a Nit Empresarial en el marc de la 2a Setmana del Comerç. L’acte que va tenir lloc a l’Hotel Restaurant Sol i Vi va acollir un total de 115 assistents entre empreses del comerç, la indústria i els serveis.
Els parlaments van anar a càrrec d’en Joan Carles Martín Ramos, president de Som Sant Sadurní i de la Sra. Marta Raurell, cap de l’àrea de Comerç del CCAM de la Generalitat de Catalunya. Martín va donar les gràcies a tots els assistents i col·laborados de la 7a Nit Empresarial, que va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Sadurní, el Sr. Josep M. Ribas, la regidora de Comerç i Turisme, la Sra. Maria Rosell, i representants de Banc Sabadell, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i de la FEGP.
presidentsss
Durant la seva intervenció la Sra. Raurell ho va deixar clar, des de la Generalitat no van tenir cap dubte a reconéixer el projecte de Tarja Client de Som Sant Sadurní en els seus 10 anys de trajectòria, dins de les jornades de territori organitzades  durant la 2a Setmana del Comerç. De fet, l’entitat va voler aprofitar el marc de la Nit Empresarial per reconéixer els clients i empreses més fidels en els anys de trajectòria de la tarja client local.
Martín i Raurell van ser els encarregats de donar aquests reconeixements a Fruites i Verdures Noya, el top 10 de tots els establiments essent l’establiment que fins el passat juliol, moment en que van tancar el negoci per jubilació, havien emès més targetes i havien passat més targetes. La Carme en representació de Fruites i Verdures Noya va rebre un Diploma de reconeixement i una Joiplac de plata de Lecegui Joiers amb la xap del 10è aniversari de la tarja. Ferreteria Robert Cardús i Cansaladeria Cal Miqueló van rebre també aquest reconeixement per ser els establiments que han emès més targetes des del propi establiment i han passat un major volum de compres amb la targete de Sant Sadurní. A més del diploma de reconeixement, ambdós establiments han estat premiats amb una bossa de 100€ per seguir fidelitzant els seus clients.
En quant als clients, l’entitat va donar també reconeixements als clients finals, els clients més fidels al comerç local de Sant Sadurní. Isabell Vallvé, Anna Mir i Rosa M. Casajoana, van ser les tres clientes que van rebre aquest reconeixement per ser les clientes que respectivament han fet, més actes de compra amb la tarja, l’han utilitzat en més establiments diferents i en més sectors diferents. L’entitat va voler reconéixer les clientes amb l’obsequi també d’una Joiplac de plata a cadascuna amb la xapa del 10è aniversari de la tarja. Porteriorment es va projectar el vídeo promocional de la tarja client de Sant Sadurní produït pel CCAM de la Generalitat, un vídeo en el que es veu com es passa la tarja en diferents establiments i des de diferents suport, enfatitzant així la flexibilitat del sistema de Moneder, com explica Susana Duaso, gerent de l’entitat, en l’entrevista.
Per concloure l’homenatge a la tarja client local, Daniel Lafuente, Director de l’empresa Incognos, va donar dades concretes per visualitzar l’abast del sistema de fidelització local. Lafuente va ser l’encarregat de fer l’estudi sobre l’ús de de la tarja client el passat 2017, i de l’estudi es van extreure dades com que un terç de la població major d’edat de Sant Sadurní és usuària de la targeta, amb un total de més de 5000 usuaris actius.
carmenoya
L’intervenció de Lafuente va donar pas a la tertúlia’ Experiències de Fidelització del Client’, tertúlia que va comptar amb les experiències de tres empreses locals, L’Anna Ferrer propietària de Farmàcia Anna Ferrer, la Sra. Maria Baró, responsable de relacions públiques de Vilarnau i la Sra. Anna Carda, responsable de Comunicació de Càtering Cal Blay. Cadascuna des del seu sector, va poder explicar quins són els recursos que utilitzen per aconseguir fidelitzar i retenir el client.
tertulia
Com a novetat d’aquest any, els cavistes col·laboradors, Vilarnau, Castell de Sant Antoni, Juvé&Camps i Agustí Torelló Mata, van poder presentar cadascun dels caves amb els que van maridar els plats del menú Sol i Vi servits durant el sopar. Durant el sopar es van poder veure els vídeos promocionals de tots els col·laboradors.
Després del sopar, en Sergi Fernández, gran professional que va conduir la presentació de tota la vetllada, va ser l’encarregat d’anar presentant a totes les empreses premiades en el marc de la 7a Nit Empresarial.
Les empreses Lecegui Joiers, Gràfiques Varias i Cal Blay, van rebre els reconeixements a empresa destacada en Comerç, Indústria i Serveis respectivament. El reconeixement a empresa destacada en Enoturisme va ser per l’anfitrió del sopar, l‘Hotel Restaurant Sol i Vi, i els premis en Responsabilitat Social i Emprenedoria van ser pel projecte ‘Verema Solidària’ i l’empresa ‘Fem Vinya’ respectivament.
El reconeixement a la trajectòria professional va recaure enguany a la Sra. Carme Dagà de Casa Notó, encara darrera el taulell de la botiga de roba confecció que regenta ja la seva filla Montse Rosell, la quarta generació. En la trajectòria empresarial d’empreses de més de 50 anys, repesquem aquest any a Hillsa, empresa d’autocars local amb més de 100 anys de servei, i als Joves Confrares se’ls reconeix la seva tasca de promoció del ‘Cava’ com a producte indiscutible de la Capital del Cava, entre la gent jove.
Aquest any el premi a sadurninenc/a de l’any ha estat un reconeixement col·lectiu als autors del llibre ‘Pressa per NéixerMireia Gallardo i Pep Villaplana amb il·lustracions de Mònica Pinyol, un llibre amb el que narren una experiència personal de superació, una necessitat de tirar endavant i recerca de noves oportunitats i il·lusions.
La cloenda de l’acte va córrer de la mà de l’alcalde de Sant Sadurní, el Sr. Josep M. Ribas en una cloenda emotiva on va recordar els presos polítics i va atansar-se al comerç i empreses locals.
jmribas

La 7a Nit Empresarial que organitza anualment l’entitat Som Sant Sadurní es consolida un any més com a espai de trobada i reconeixement de les empreses d’àmbit local.

Som Sant Sadurní, enllaç a l’àlbum de fotos

 

xhampster