22 juny 2021

L’11è Tió Solidari de Som Sant Sadurní va cagar regals per 400 nens i nenes

El passat dissabte 17 de desembre a la tarda va tenir lloc a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, l’ 11è Tió Solidari de Som Sant Sadurní, amb una recaptació de 400€ en benefici de l’Associació Qui té a qui d’amics als discapacitats.

Aquesta és una acció consolidada dins els actes de la campanya de Nadal de l’entitat comercial. Enguany el Tió ha estat dinamitzat novament per nois i noies del CAU de Sant Sadurní, durant una jornada de 3 hores en que el Tió no va deixar de cagar regals pel més petits.

L’acte es va complementar amb un taller de manualitats a càrrec del CAU on tots els que van participar es van poder endur el seu propi tionet a casa.

taller_tions_2

Per ajudar a passar el fred i com ja és tradicional, tots els assistents van poder tastar un got de xocolata calenta gentilesa de Simón Coll xocolaters i el Grup Cal Blay, que va fer les delícies de tots els que la van tastar.

El Tió de Som Sant Sadurní no seria possible sense la implicació i solidaritat dels establiments adherits que hi donen el seu suport cada any i el suport de l’Ajuntament de la vila. Enguany i gràcies a la col·laboració públic privada entre l’Ajuntament i l’entitat comercial, el Tió també ha de donar les gràcies als nois i noies participants en el programa de formació i inserció (PFI) de la mancomunitat de l’Alt Penedès, que com a pràctiques dins els curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, han aportat el seu granet de sorra, ajudant en les tasques prèvies de preparació del Tió.

Llistat d’establiments col·laboradors:

Banc Sabadell, Baus associats, Bit informatica, Cafè de la plaça, Cal Miqueló, Casa & regals, Casa Notó, Centre Visió Grup, Corseteria Núria Cardús, Electrònica Mirambell, Electrodomèstics Robles, Esports Solà, Estació de servei Pere Amat, Farmàcia Anna Ferrer, Ferreteria Robert Cardús, Flors Amèlia, Fotografia Adolfo, Fruites i verdures Noya, Grup cal blay, Grup EBM, Ideamicro Informàtica, Infersa, Aragonesa, Lecegui Joiers, Llibreria jepi, Mel i Menta, Merceria Vilalta, Moncusí assegurances, Ofiservei, Òptica Sant Sadurní, Pastisseria Carafí, Mònica Mateo imatge, Simon coll, Tot Sport, Tripijocs, Vida sana, Vilomara, Vímets, Xavier joiers.

tio_2016

xhampster