21 gener 2022

Ja tenim els guanyadors de l'acció 'Troba la Fil·loxera'

Som Sant Sadurní ha celebrat aquesta tarda el sorteig de la 4a edició de la campanya ‘Troba la Fil·loxera’ entre un total de 353 butlletes recollides a la bústia de l’entitat comercial des del dia 1 de setembre fins el moment del sorteig.

Durant la primera quinzena de setembre nens i nenes acompanyats de pares i avis s’han divertit trobant les Fil·loxeres amagades pels comerços de la vila, en una acció de dinamització comercial del comerç local de Sant Sadurní que després de 4 anys torna a ser un èxit de participació.

Quasi una seixantena d’establiments hi ha participat, establiments tant del centre com de la perifèria generant circulació de gent a l’eix comercial de Sant Sadurní en uns dies previs a la tornada a l’escola, creant així oportunitat de compres al comerç local. De fet aquest any era necessari per entrar en el sorteig presentar un parell de tiquets de compra juntament amb la butlleta i els 5 segells dels establiments on s’havia trobat la Fil·loxera. Això ha reduït una mica l’allau de canalla que anava sola però ha potenciat l’acte de compra tot i no haver-hi un import mínim de tiquet de compra. En total s’han recollit el 12% de les butlletes posades en circulació.

En el sorteig celebrat aquesta tarda Gerard Pavia Casanellas, Abril Sanmartí i Pol Olivella són els afortunats en guanyar el nino mida gran de la Fil·loxereta infantil, el regal més esperat entre els més petits. També s’han sortejat un total de 15 samarretes del 25è aniversari de la festa de la Fil·loxereta infantil i els afortunats han estat: Gerard del Amor, Carla Negre, Blanca Guerra Barea, Martí Cobos Mir, Pau Moreno, Irene Correa Martín, Valentina Jou, Elsa Fernández, Mar Casares Subirats, Mar López Guilera, Jordi Cols, Pau Parera, Pau Martínez, Biel Riudavets, Aina Gargalló.

La llista de guanyadors es podrà consultar a partir de demà a la web i a les xarxes socials de Som Sant Sadurní.

L’entitat trucarà directament per telèfon a tots els afortunats.

Felicitats a tots i totes els/les afortunats/des!!!

xhampster