1 desembre 2021

Farmàcia Anna Ferrer emociona i Llibreria Jepi i Fotografia Adolfo comparteixen protagonisme

annaferrer_web_2

El passat dijous dia 11 d’octubre a la seu de la Confraria del Cava va tenir lloc un any més el lliurament de premis del Concurs d’aparadors en el marc de la 37ena Setmana del Cava. Aquest concurs que organitza l’entitat any rere any amb la col·laboració de la Confraria i el suport de l’Ajuntament ajuda a donar visibilitat a les botigues locals, promovent l’engalanament dels aparadors a peu de carrer per goig dels visitants que durant aquests dies de Cavatast i Setmana del Cava visiten Sant Sadurní.

Com ja es va fer l’any passat el jurat va decidir allargar tant la votació popular com el lliurament de premis a després del cap de setmana del Cavatast, però dins encara de la setmana del cava. Aquest canvi fa que la gent tingui més temps per veure els aparadors, fet que s’ha traduït amb el número de votacions creixent, un total de 528 en la votació popular via facebook. El jurat aposta per consolidar aquests canvis de cara a l’any vinent tot i que segurament s’afegiran altres suports a més del facebook per intentar que voti el màxim nombre de persones possible.

Com sempre el jurat s’ha trobat amb aparadors de molt nivell i aparadors amb una evolució molt important dins dels 15 que han participat en aquesta edició, els mateixos de l’any anterior. Són: Arrels, El Jardinet, Exit, Farmàcia Anna Ferrer, Ferreteria Robert Cardús, Fotografia Adolfo, Hotel Fonda Neus, Infersa, la Botiga del Xavi, Lecegui Joiers, Llibreria Jepi, Món del Cava, Noa, Pastisseria Carafí i Xarcuteries Anton.

 

Els membres del jurat han estat, la Sra. Maria Rosell, Regidora de Comerç i Turisme, el Sr. Tomàs Salvador i la Sra. Montserrat Carbó com a representant de la Confraria, la Sra. Maria Esteban, interiorista local de l’empresa M2 Studio, la Sra. Paula Canals dissenyadora local i, com a representants de Som Sant Sadurní, el Sr. Josep Mª Rafecas i la Sra. Susana Duaso.

El Concurs manté premis en les seves tres categories, premi a l’aparador més artístic, premi a l’aparador que millor utilitza el merxandatge comercial i premi a l’aparador que millor integra els components de la vinya i el cava. També es manté el premi a l’aparador més popular., aquell que ha rebut més vots del públic. Les quatre categories mencionades estan premiades amb un trofeu de Som Sant Sadurní i una targeta client carregada amb 50 euros.

Per quart any consecutiu també hi ha el premi a l’aparador M2. Aquest premi valora els aparadors des d’un punt de vista tècnic, gràcies a la col·laboració de la Sra. Maria Esteban, membre del jurat i professional representant de l’empresa M2. En aquest cas l’aparador m2 s’enduu a més del trofeu, un mes gratuït d’utilització d’un dels aparadors rotatius que formen part del projecte Estic lliure. Ocupa’m.

A més dels premis anteriors, tots els participants reben un detall en agraïment a la seva participació així com un estoig amb cava de la Confraria i participen en un sorteig d’una escapada per a dues persones entre tots els aparadors concursants.

El president de Som Sant Sadurní, Joan Carles Martín va ser l’encarregat de presentar el Concurs i juntament amb en Tomà Salvador que va donar la benvinguda a l’acte i, Maria Rosell que el va cloure, van anar lliurant un a un tots els premis.

Llibreria Jepi i Fotografia Adolfo van compartir protagonisme enduent-se els primers premis en totes les categories. Primer premi ex equo al premi més artístic i primer premi ex equo també en la categoria de merxandatge comercial. A més per la seva banda Llibreria Jepi va tenir el primer premi en l’aparador que millor integra els components de la vinya i el cava i, Fotografia Adolfo va guanyar la votació popular amb el 28% dels vots totals, 152 sobre un total de 528, seguit per Llibreria Jepi molt d’aprop i per Infersa. Món del Cava va destacar també en totes les categories compartint un tercer premi ex equo amb Ferreteria Robert Cardús en la categoria de més artístic. El jurat va anunciar durant el lliurament de premis canvis per la propera edició en la manera com es realitza la puntuació per intentar evitar al màxim els empats.

En la categoria al premi M2, enguany el premi atorgat per Maria Esteban de l’empresa Metre Quadrat tenia un component, a més de tècnic, marcadament emocional per la seva capacitat de connectar amb el client final. La Farmàcia Anna Ferrer s’enduia així el primer premi en aquesta categoria per primera vegada.

Com a novetat, aquest any l’entitat va voler reconèixer altres aspectes lligats al concurs d’aparadors, la Fidelitat per la participació continuada al llarg dels anys, que va recaure en Hotel Fonda Neus, únic restaurant que sempre ha participat i, reconèixer / donar la benvinguda a nous participants, com era el cas enguany de Xarcuteries Anton. Aquest últim va ser l’establiment afortunat també en endur-se el regal d’una escapada per a dues persones, sortejada entre tots els concursants.

Al final de l’acte tots els assistents es van poder fer una fotografia de grup.

xhampster