16 maig 2022

Èxit del 10è Caga Tió popular i solidari en benefici de Qui té a qui

2015-12-21 16 40 35

El passat dissabte 19 de desembre va tenir lloc a Sant Sadurní d’Anoia, el 10è Caga Tió Solidari. La plaça de l’Ajuntament es va omplir per desè any consecutiu amb molts nens i nenes que des de feia dies esperaven l’arribada del Tió a la vila.

Aquesta activitat d’animació al carrer s’emmarca dins la campanya “Som Nadal 2015”, organitzada per Som Sant Sadurní amb el suport del Patronat de Turisme. L’activitat és la peça central d’una campanya que, a més de fer arribar el Tió a la plaça, repartirà molts més regals durant aquestes festes.

La iniciativa solidària ha estat un èxit. Deu anys després, els vilatans de Sant Sadurní se seguien mostrant solidaris mentre participaven a l’activitat ja que, per poder fer cagar el Tió, s’havia de fer una donació d’un euro en solidaritat amb l’associació Qui té a qui. En total 400 nens i nenes van donar cop de bastó a un Tió molt ferm que va aguantar estoicament totes les garrotades.

Enguany el Tió es va complementar amb un taller de tions per amenitzar l’espera dels més petits. Som Sant Sadurní va servir també xocolata calenta gentilesa de Xocolates Simón Coll i Càtering Cal Blay que va fer les delícies de tots els que la van tastar.

En total l’activitat va durar una mica més de 3 hores en que es va dinamitzar la zona de l’eix comercial de Sant Sadurní amb l’objectiu d’amenitzar les compres de Nadal.

Som Sant Sadurní

 

 

xhampster