18 octubre 2021

Èxit de la vuitena Nit Empresarial Som Sant Sadurní

SOM Sant Sadurní celebra la 8a Nit Empresarial
190402_nit_empresarial-81 190402_nit_empresarial-39 190402_nit_empresarial-34
Durant el sopar es van lliurar els premis i reconeixements a la continuïtat empresarial i distincions a diverses iniciatives

Aquest divendres el restaurant Mirador de les Caves va acollir el sopar de la 8a Nit Empresarial, organitzada per SOM Sant Sadurní, en el marc de la Setmana del Comerç.

L’inici de l’acte va comptar amb la participació del nou president de l’entitat, Xavier Pérez, i la vicepresidenta, Maria Coll, que van donar pas als parlaments de la Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, i la ponència “Per què unes botigues venen i altres no a la era digital”, de Jordi Mas, professor a ESCODI-UB i vicepresident del Mercat de la Boqueria, entre d’altres.

A la segona part de la nit, SOM Sant Sadurní va lliurar diverses distincions i reconeixements: en l’àmbit del Comerç a la Ferreteria Robert Cardús pels seus 30 anys; Pere Amat en la categoria de Serveis; en Enoturisme a Tallers Domingo, per la seva aposta per la xarxa Burricleta de bicicletes elèctriques amb rutes autoguiades per GPS; el jove Àngel Chacón, impulsor del portal roketsco.com de venda de joieria i accessoris de moda, va ser la candidatura premiada en l’apartat d’Emprenedoria. Pel que fa a l’àmbit de Responsabilitat Social, es va destacar el treball realitzat per Caves Recaredo, i també es va premiar el projecte Corpinnat per crear una nova marca col·lectiva que pretén accentuar i posar en valor els vins escumosos de qualitat realitzats al territori.

L’entitat també va homenatjar la trajectòria al món del cava d’Agustí Torelló Mata i va distingir a la sabateria Enriqueta Solé pels seus 40 anys i els 90 anys de l’Hotel Fonda Neus. El lliurament es va tancar amb els premis al Col·legi Sant Josep pel seu projecte d’emprenedoria al curs de 5è de primària i a la jugadora d’hoquei patins, Berta Tarrida, que recentment ha conquerit el títol de campiona d’Europa amb el seu equip, el CP Voltregà.

L’acte es va cloure amb la intervenció de l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, que va felicitar tots els premiats i va incidir en la necessitat que l’administració i el sector privat col·laborin i treballin plegats per a l’impuls del municipi.

Fotografies cedides per Núria Tarrida

xhampster