2 octubre 2022

Èxit de convocatòria durant la jornada de compres en el dia de l'aniversari de la targeta client

Som Sant Sadurní va celebrar ahir dimecres dia 14 de setembre els 15 anys de la posada en funcionament del sistema de fidelització que promou el Comerç de proximitat de la vila adherit a l’entitat comercial, llavors Unió de Botiguers de Sant Sadurní. El 14 de setembre del 2007 va ser la primera vegada que els clients del comerç local van fer servir la targeta client dels comerços adherits a l’entitat comercial Som Sant Sadurní, la targeta dels botiguers, com molts la coneixen a la vila.

La jornada de celebració del 14 de setembre durant la que els comerços han obsequiat els seus clients amb la joia d’autor commemorativa dels 15 anys, ha estat tot un èxit de convocatòria. Durant la jornada es van registrar prop de 400 actes de compra en els que es va fer servir la targeta client, i el 75% van ser compres superiors a 15 €, l’import mínim de despesa per endur-se la polsera creada i dissenyada per aquesta ocasió per part de la joiera local, la Cristina Garcia Saràbia.

Molts són els clients que van matinar ahir per no quedar-se sense la seva polsera, de la que s’havia fet una tirada limitada de 300 joies numerades, i que només es podia aconseguir amb les compres del mateix dia de l’aniversari. Durant les primeres hores del matí molts establiments ja van esgotar les seves existències, i al llarg del dia tots els establiments que tenen la targeta client van poder obsequiar els clients amb aquest regal tan especial. Els dos volums de la joia commemorativa representen els clients i els botiguers, units pel topazi blau pedra que representa la fidelització i la unió entre les dues parts: “tots som imprescindibles i ens necessitem mútuament”, segons paraules de la seva autora el dia de l’acte de presentació a Recaredo el passat 5 de setembre.

Des de l’entitat agraïm les persones que amb els petits actes del dia a dia contribueixen a mantenir viu el comerç de proximitat de la nostra vila, esperançats que la joia representi per a ells l’estima que senten cap al seu poble i els comerços que li donen identitat.: “m’agradaria que se’n sentissin orgullosos, que valoressin el fet de poder comprar al poble, perquè és una manera de fer pinya i, per tant, de fer poble” explicava Garcia.

La jornada d’ahir va aconseguir mobilitzar un nombre important de persones, si comparem amb el mateix dimecres de l’any passat, les dades ens diuen que es van fer un 48% més de vendes, parlem d’un 107% més de vendes de mínim 15 €, generant un volum de compra amb la targeta client durant la jornada de 13.978 . Una aposta ferma per part dels clients incentivats per un munt de sortejos durant tot l’any de l’aniversari.

El dia 15 de cada mes l’entitat sorteja 10 targetes regal de 15 €, des del mes de febrer i fins el mes de novembre i encara queda el sorteig especial del mes de l’aniversari el proper 30 de setembre en que sortegem 3 lots de 15 regals cadascun gràcies als establiments que tenen la targeta client, sota el lema “Ho celebrem plegats?”.

Més info a Som Sant Sadurní:

Tls. 93891 09 96 – 699 14 90 70 / info@somsantsadurni.com -  @somsantsadurni

Enllaç al vídeo dels 15 Anys: https://www.youtube.com/watch?v=OrBQLvm2OfA

xhampster