7 desembre 2021

Els establiments de Som Sant Sadurní decoraran els seus aparadors i els restaurants faran un menú Decanta

Decanta_imatge

El DECANTA és un cicle de música, de vins i de caves d’autor a Sant Sadurní d’Anoia promogut per Cal Feru. Pretén ser un esdeveniment cultural de referència pel que fa a la vinculació entre el vi i la música.

Des de Som Sant Sadurní donem suport a aquesta iniciativa privada convençuts que el DECANTA atraurà visitants a Sant Sadurní d’Anoia i, per tant, generarà vida cultural i comercial al nostre municipi.

Som Sant Sadurní i Cal Feru han animat els establiments associats a participar decorant els seus aparadors en ocasió de la segona edició del DECANTA 2015 que tindrà lloc els dies 26, 27, 28 i 29 de març. D’aquesta manera s’afavoreix que el visitant respiri un ambient musical i vitivinícola en el marc del festival. Enguany seran 40  els aparadors Decanta decorats amb motius musicals i de referència al vi i al cava a partir del dimarts 24 de març. Les fotografies de tots els aparadors decorats i es podran veure www.somsantsadurni.com. Possibilitat de descomptes als comerços adherits al Decanta durant els dies del festival, a clients que portin una entrada Decanta d’un concert, un pack visita a un celler o un val descompte que es donarà a allotjaments i restaurants.

Com a novetat, hi ha 7 restauradors de Som Sant Sadurní que faran un menú Decanta. Els clients que consumeixin un menú Decanta, en qualsevol dels restaurants participants, rebran un val 2×1 a la Taverna Musical del 26 al 29 de març. Aquests restaurants són: Hotel Fonda Neus, Hotel restaurant Sol i Vi, Il Picarolo, Restaurant Cal Blay Vinticinc, Restaurant La Perla, Taps de Suro i Ticus Restaurant.  

Paral·lelament, Som Sant Sadurní sortejarà una entrada doble, per al Concert de Toti Soler del diumenge 29 de març a les 19h al Celler de la Fassina de Cal Guineu, entre els clients que facin servir la seva Targeta Client del 6 al 25 de març. El sorteig es farà el dijous 26 de març i es trucarà per telèfon als guanyadors.

En agraïment a la seva participació, tots els establiments Decanta de Som Sant Sadurní rebran un val de 5 tiquets degustació per la Taverna Musical i entraran en el sorteig d’un entrada doble per al Concert de diumenge a la Fassina.

Bon Decanta!

Cartell Decanta 2015
xhampster