18 maig 2021

El Maig Gastronòmic 2013 escalfa motors

El Maig Gastronòmic 2013 escalfa motorsSOM Sant Sadurní es plau a presentar el bo i millor de la gastronomia local de la mà de 30 establiments de la vila que s’han unit per oferir productes gastronòmics exclusius durant aquest mes de maig a partir de la setmana vinent.

Aquesta és la segona vegada que SOM Sant Sadurní organitza aquesta actuació després d’agafar el relleu al Patronat de Turisme qui havia organitzat aquesta actuació durant 4 anys. L’entitat està molt satisfeta dels resultats de l’any passat i per això torna a presentar un Maig Gastronòmic basat en 4 productes gastronòmics tipificats entre delicatessen, tapes i menús gastronòmics que es podran consumir durant tot el mes de maig als establiments participants. Reprenem la imatge fresca i diferent de l’any anterior que presentava un producte renovat, amb l’objectiu de potenciar la participació d’establiments de diferents sectors, generar vendes, moviment i provocar que la gent en parli durant tot el mes potenciant les noves tecnologies com element de difusió.

L’edició d’enguany manté una trentena de participants en una edició en que el 83% dels establiment participants estan adherits a Som Sant Sadurní. El Maig Gastronòmic 2013 compta amb un total de 16 establiments de restauració i 14 botigues d’alimentació que oferiran els seus productes gastronòmics durant tot el mes. A la pàgina www.somsantsadurni.com es podran consultar la relació d’establiments participants i cadascun dels productes que ofereixen. La majoria d’establiments ofereixen els seus productes al llarg de tota la setmana tot i que alguns productes es restringeixen a oferta de cap de setmana o nits.

Des de l’entitat esperem que aquesta nova edició del Maig Gastronòmic serveixi als establiments participants per fidelitzar la seva clientela però sobretot els ajudi a atraure clientela potencial de Sant Sadurní i l’àrea d’influència. L’entitat ha editat uns fulletons informatius amb els establiments participants i un plànol d’ubicació. Aquest fulletó es repartirà a totes les llars del municipi i de l’àrea d’influència.

Com ja es va fer l’any passat SOM Sant Sadurní farà un esforç important per tal de potenciar la difusió a través de les xarxes socials, facebook i twitter i també a través del foursquare. Esperem novament engrescar els clients a que comparteixin amb nosaltres les fotografies dels productes que tastin i les pengin al facebook/somsantsadurni. Entre totes les fotografies es farà un sorteig de productes gastronòmics el dia 22 de maig. El mateix dia es sortejaran també productes entre les butlletes del Maig Gastronòmic que els establiments adherits a Som Sant Sadurní repartiran per acte de compra als seus clients fins el mateix dia 22. Com a novetat d’aquest any les persones que tinguin la targeta client entraran directament al sorteig de productes del maig gastronòmic.

El dissabte 25 de maig se celebrà el 2n Mercat Gastronòmic com a activitat principal de la campanya al pati de la Fassina de Can Guineu. A partir de les 10 del matí fins les 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 8 del vespre els visitants gaudiran d’aquest espai comú de venda i degustació de productes gastronòmics i tallers gastronòmics per la canalla.

Proposem també dissabte dtaping ja que totes les compres que es facin durant el mercat entraran en el sorteig de tapes gastronòmiques per consumir als bars i restaurants participants. El sorteig de tapes es farà insitu a partir de les 7 de la tarda i serà necessari que els guanyadors estiguin presents per recollir el premi.

Desitgem doncs que assaboriu el mes de Maig i tasteu la gastronomia local, a les botigues d’alimentació, bars i restaurants de la vila que sumen esforços i participen activament d’aquesta actuació que rep el suport del Patronat de comerç i turisme de Sant Sadurní.

Adjuntem cartell del Maig Gastronòmic 2013 que es va presentar el passat dimecres 17 d’abril a  Caves Gramona durant la cloenda de la ponència del Sr. José María Gay de Liébana.

xhampster