3 desembre 2022

El local de "la Rosa dels diaris" es lloga després de vint anys tancat.

‼ Des de Som Sant Sadurní estem molt contents d’anunciar-vos que el local buit de la plaça de l’Ajuntament, molts el coneixereu per “la Rosa dels diaris”, que portava tancat més de vint anys, s’ha llogat, i el 2022 acollirà un nou local de restauració.

Aquest local es va incorporar la primavera del 2017 en el projecte “Estic lliure, ocupa’m” per al foment dels locals buits del municipi. En Joan Carles Martín, president de Som Sant Sadurní i Josep Subirana, president de l’entitat i regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament respectivament en aquell moment, presentaven el primer aparador rotatiu de Cristina Garcia Saràbia.

El projecte ‘Estic lliure. Ocupa’m’ va sorgir el 2016 de la necessitat de reduir la discontinuïtat de l’eix comercial, augmentant l’atractivitat i oferta del centre, afavorint l’ocupació de locals buits de llarga durada.

Des de l’entitat es va fer una valoració dels locals en desús susceptibles d’habilitar aparadors temporals i atractius per a l’ocupació rotativa de comerciants i empreses ampliant la visibilitat de la seva marca, producte o negoci en un local al centre de l’eix comercial de la vila.

Els aparadors en desús es donen a conèixer com espais disponibles per a la seva venda o lloguer a fi d’augmentar les seves possibilitats de comercialització.

En el projecte hi col•laboren representants d’Apis, propietaris de locals i comerciants, professionals arquitectes i interioristes i representants de l’associació Som Sant Sadurní i l’ Ajuntament.

Actualment estem en la 3a fase del projecte i esperem poder incorporar nous establiments l’any 2022.

ℹ info@somsantsadurni.com

xhampster