18 maig 2021

Concurs d'aparadors de la 34a Setmana del Cava. Visita els aparadors

DSC_9341

Des de fa anys, durant els dies de celebració de la Setmana del Cava, els aparadors dels comerços s’engalanen amb motius del cava per participar al Concurs d’aparadors que organitzen conjuntament la Som Sant Sadurní i  la Confraria del Cava de Sant Sadurní, amb el suport de l’Ajuntament de la vila. Aquesta iniciativa permet als comerços engalanar els seus aparadors per oferir una imatge creativa durant els dies en que la nostra vila es converteix en el focus de moltes mirades.

En aquesta edició són 27 els establiments que participen al concurs i molts més els que decoren l’aparador amb el cartell de la XXXIV Setmana del Cava i les ampolles de cava que la Confraria ofereix als establiments.

Enguany el jurat format per Josep Subirana, regidor de Comerç i Turisme, Tomàs Salvador i Montserrat Carbó, membres del Consell Capitular de la Confraria del Cava, Maria Esteban interiorista local, un periodista de la revista Tot Oci i Susana Duaso i Josep Maria Rafecas, com a membres de Som Sant Sadurní.

El dimarts 29 de setembre els aparadors ja estaran engalanats. El jurat que escollirà els aparadors guanyadors en les categories de: més artístic, el que millor integra els components de la vinya i el cava i l’aparador que millor utilitza el marxandatge comercial de entre tots els aparadors concursants.

Com a novetat, hi haurà un premi a l’aparador M2, un premi que valorarà els aparadors des de un punt de vista tècnic i que anirà a càrrec de Maria Esteban, de l’empresa m2 Studio.

Els premis es donaran a conèixer el dijous dia 1 d’octubre a les 21h a la seu de la Confraria del Cava, moment en que es farà el lliurament de premis.

Els aparadors concursants en aquesta nova edició del Concurs d’Aparadors són: Adolfo fotografia, Adrià Electrodomèstics, Arrels, Botiga del Xavi, Cal Blay Vinticinc, Cansaladeria Cal Miqueló, Casa & Regals, Casa Notó, El Jardinet, Electrodomèstics Robles, Esports Solà, Exit, Farmàcia Anna Ferrer, Ferreteria Robert Cardús, Flors Amèlia, Hotel Fonda Neus, Infersa ferreteria industrial, Llibreria Jepi, Mon del Cava, Noa, Òptica Sant Sadurní, Pastisseria Carafí, Sabateria Enriqueta Solé, Seguros Bilbao, Simón Coll, Tot Sport i Vega estilistes.

Com cada any, el públic també pot votar quin és l’aparador que més li agrada, i l’aparador que més vots rebi serà el guanyador a en la categoria d’aparador més popular. Entre les persones que voten se sorteja un val per a dues persones per assistir a l’aperitiu de coronació de la Reina del Cava.

Per votar s’ha d’enviar un mail a info@somsantsadurni.com fins dimecres dia 30 de setembre. A l’encapçalament posar: VOTACIÓ CONCURS APARADORS i en el contingut del missatge, el nom de l’aparador escollit, el nom de la persona que vota, DNI i telèfon de contacte.

El premi per a cadascuna de les quatre categories és un trofeu i una targeta client de Som Sant Sadurní  carregada amb 50 euros. La resta de participants rebran un detall en agraïment a la seva participació.

El premi M2 tindrà un premi  especial gentilesa de l’empresa m2 Studio, material per decorar l’aparador i una bossa d’hores d’assessorament.

L’organització del concurs agraeix la participació de tots els establiments concursants i anima tothom a votar l’aparador que més els hi agradi i diplomes de reconeixement fins els primers cinc classificats de cada categoria.

Us podeu decarregar el tríptic amb la ubicació de tots els establiments que entren a concurs aquí.

xhampster