21 gener 2022

Celebrada l'Assemblea anual de socis

Ahir al vespre, 12 d’abril del 2021, va tenir lloc l’ assemblea anual de socis del #somsantsadurni convocada a les 20h al casal d’ entitats amb les mesures Covid-19 necessàries.

A l’ acte presidit per Xavier Pérez, president de l’entitat i, conduït per Rafel Parera i Susana Duaso, tresorer i gerent de l’entitat, es va aprovar l’ acta de l’assamblea anterior i el tancament econòmic de l’exercici 2020 amb un pressupost final de 99.204,80€ marcat pels efectes de la pandèmia.

Malgrat la situació cojuntural actual, Parera va remarcar que l’ entitat està sanejada econòmicament i per això es van poder condonar les quotes als socis dels mesos d’abril i maig.

Actualment, l’entitat nascuda fa 37 anys, compta a final d’any amb 93 socis entre empreses del Comerç, la indústria i els serveis locals, i compta amb el suport de l’ Ajuntament, la Diputació, la Generalitat i la Cambra de Barcelona.

El confinament i les mesures de prevenció han condicionat directament l’ activitat de l’exercici, impedint la realització d’accions com la Nit Empresarial, la mostra d’artesans o el Tió popular.

En el seu lloc, Duaso va explicar que s’han prioritzat les accions de prevenció Covid-19 i de suport a les empreses, noves iniciatives com el T’ho portem a casa i, la creació d’una nova campanya de comunicació, Comerç de Vida/ Vila, com a imatge paraigües d’una nova línia d’actuacions de dinamització comercial conjuntes de la mà de l’associació i la regidoria de Comerç i el mercat, que englobi a tota l’oferta comercial i de restauració del municipi.

L’ entitat afronta el 2021 conscient de la importància de seguir apostant dia a dia per la targeta client local, a l’abast de les empreses associades, i que actualment compta amb un total de 53 punts de venda on es pot fer servir, com a principal eina de fidelització per consolidar les compres en el comerç local nascuda fa ja 14 anys. L’ any 2020 els establiments del Som Sant Sadurní van gratificar els seus clients amb un total de 16.865,66€ en un total de 50.102 actes de compra.

Finalment, els locals buits i la digitalització són alguns dels grans reptes que l’entitat té per endavant.

#santsadurnidanoia

xhampster