18 octubre 2021

Augment de visitants en el 2n cava Shopping day de Som Sant Sadurní

vistagnral3

Som Sant Sadurní va organitzar durant el passat diumenge 4 d’octubre el 2n cava Shopping day destinat a la promoció del comerç i empreses sadurninenques coincidint amb el festiu local d’obertura comercial autoritzada en el marc del Cavatast i la Setmana del Cava amb el suport de l’Ajuntament de la vila. Enguany s’hi van sumar un total de trenta establiments de la vila que van treure la botiga al carrer matí i tarda al llarg de l’eix comercial fins a la plaça de l’Ajuntament. L’entitat valora molt positivament aquesta iniciativa després de veure la satisfacció dels establiments participants que consolida aquest eix com l’espai del comerç durant el Cavatast.

Les botigues adherides al Cava Shopping Day van ser A&S serveis de neteja, Adrià Electrodomèstics, Arrels, Botiga del Xavi, Carcasona bricomercat, Casa Notó, Cascavells, Centre d’Ayurveda Sattva, Cristina Garcia Saràbia, Ecovidrio, El Rebost, Electrodomèstics Robles, Electrònica Mirambell, Esports Solà, Estem x tu, Flors Amèlia, Fotografia Adolfo, Lecegui Joiers, Mel i Menta, Mon del Cava, Noa, Nutrició sana – Isabel Valdivieso, Pastisseria Carafí, Sabateria Enriqueta Solé, Sant Sadurní No + vello, See you formació, Tot Sport, Tripijocs, Viaric i Vímets. Les botigues es van senyalitzar amb un Tap de Cava i una ampolla lluminosa i feien el 10% de descompte als clients que presentaven el val del cava Shopping day.

Ahir dilluns es va fer el sorteig d’una Targeta regal de 100€eur entre tots els vals recollits a les bústies del cava Shopping day, en total uns 200 vals dels quals un 65% eren de Sant Sadurní i la resta d’altres pobles del Penedès, el barcelonès, el Baix Llobregat i el Vallès occidental principalment. El guanyador del sorteig ha estat en Toni Masana Llorca, veí de Sant Sadurní, per una compra feta a Lecegui Joiers.

Durant la jornada de Botigues obertes i Música al carrer, l’entitat va crear dos nuclis de dinamització a l’inici i final del carrer Raval i a la plaça de l’Ajuntament, on a més de les botigues al carrer els visitants van poder gaudir de la bona música dels duets musicals que van amenitzar l’espai comercial i de les terrasses amb Albert Caire & Joan Ramon Vega i Johny Branchizio & Pep Rius. Paral·lelament l’escenari de la plaça de l’Ajuntament va acollir les actuacions de Kids&Us amb un Storytime en anglès, Dansa amb l’Escola de Dansa Estem x tu, el grup Paper de Plàstic, Combos de l’Escola de Música de Sant Sadurni d’Anoia, dansa clàssica amb Cascavells i com a cloenda un luxe de jazz amb la Reevan Trupin band.

Al llarg de tot el cap de setmana la tradicional mostra d’artesania que enguany arribava a la seva setzena edició es va ubicar novament a la plaça Nova amb una cinquantena de paradistes, tallers i atraccions. Presentant la targeta client de Som Sant Sadurní a les atraccions infantils Utrilla et feien el 2×1. El tradicional espai de Lego va canviar ubicació directament a la botiga de Tripijocs.

xhampster