18 maig 2021

Aquest Nadal queda't a Sant Sadurní enlloc et sentiràs com a casa...

Pel que fa a la campanya nadalenca, enguany SOM Sant Sadurní premiarà els seus clients celebrant el 24 de desembre un sorteig de 1.000 euros entre totes aquelles compres realitzades amb la targeta de fidelització entre el 2 i el 23 de desembre. També s’obsequiarà amb lots de Nadal amb cava i torró i xecs regal de 20 euros entre els clients que omplin les butlletes de participació a qualsevol dels comerços i empreses de Som Sant Sadurní durant les seves compres nadalenques fins el 3 de gener.

El Nadal també es farà notar al carrer, recuperant el fil musical durant la campanya i les festes. I també amb la col·laboració de les mares delegades de l’escola La Pau, que tots els dissabtes a la tarda del mes de desembre faran cantada de nadales, tallers de pintura i decoració nadalenques a la zona comercial del centre.

Som Sant Sadurní ha reforçat aquest any la il·luminació dels carrers de la vila passant de 20 a 45 figures d’il·luminació al carrer i, ha distribuït 35 ampolles de cava lluminoses, que se sumen a les 84 repartides l’any anterior i que reforcen la il·luminació als comerços i establiments locals.

Som Sant Sadurní ha volgut aprofitar la campanya nadalenca d’enguany per potenciar els valors del comerç de proximitat així com la compra de bens i recursos en el nostre entorn més proper. Per fer-ho l’entitat ha dissenyat un cartell de la mà d’en Jesús Fariñas on es comuniquen 10 valors escollits per l’entitat comercial: proximitat, vida, estalvi, qualitat, amabilitat, confiança, fidelitat, comerç, serveis i cava. Amb el suport del Patronat de Comerç i Turisme s’han penjat 50 banderoles als carrers de la vila per reforçar la comunicació de la campanya.

Durant la celebració de la 3a Nit empresarial l’entitat va presentar una inicitativa original i novedosa, un divertit vídeo nadalenc, editat per Social Mirror, en què han participat més d’una cinquantena d’establiments i un total de 84 persones entre empresaris i comerciants de la vila amb el lema Aquest Nadal queda’t a Sant Sadurní, enlloc et sentiràs com a casa, per a promocionar els valors del comerç de proximitat i que ja es pot veure al web de l’entitat www.somsantsadurni.com i a YouTube.

 

 

 

 

xhampster