22 juny 2021

548 Fil·loxeretes trobades en una acció 100% digital

banner_web2

Som Sant Sadurní ha celebrat aquesta matí el sorteig de la 7a edició de la campanya ‘Troba la Fil·loxera’ enguany una acció 100% digital adaptada a la Covid 19, però sense perdre la base de la campanya de dinamització comercial, que novament tractava de cercar les fil·loxeretes amagades en els establiments de la vila, aquest cop però amagades darrera els codis QR que es trobaven en els cartells de la campanya repartits a les botigues del Som Sant Sadurní.

Durant la primera quinzena de setembre nens i nenes acompanyats de pares i avis s’han divertit trobant les Fil·loxeres amagades pels comerços de la vila. En total hi havia 15 Fil·loxeretes diferents que representaven a diferents sectors comercials i de serveis. Per entrar en el sorteig de productes de la Fil·loxera s’havien de trobar almenys 5 d’elles, i si es trobaven les 15, hi havia opció d’entrar també en el sorteig del premi especial. Un cop es trobaven les fil·loxeretes s’havien d’enviar per whatsapp al telèfon de l’entitat, on s’ha rebut la participació de fins a 51 persones que en global ens han enviat fins a 548 fil·loxeretes.

En el sorteig celebrat aquesta matí 16 de setembre Som Sant Sadurní ha seleccionat informàticament de forma aleatòria un total de 25 nens i nenes afortunats amb algun dels 25 regals a sortejar, són: Cesc Figueres, Jordi Roldán Moreno, Jordi Roldán Pascual, Maria Bernet, Marina Royo, Eloi Sánchez, Laia Martínez, Martina Tironi, Arnau Giménez, Irene Correa, Montse Narajo, Aleix Pavón, Merche Mérida, Martí Cadena, Meritxell López, Xavi Jurado, Carla Mata, Derek Vicent, Thiago Laguna, Irina Laguna, Sandra Cerezo, Mireia Martí, Ona Santacana, Martí Cols i Maria Ranson.

La meitat de les persones participants han trobat les 15 fil·loxeretes diferents que hi havia amagades i han entrat en el sorteig d’un premi especial, un nino de la Fil·loxera. L’Emma Ranson Coll ha estat l’afortunada en endur-se aquest premi.

Descarrega’t aquí el llistat de les persones premiades: premiats_trobalafilloxera2020

L’entitat trucarà directament per telèfon a tots els afortunats. L’horari de recollida dels premis és: de dilluns a divendres matí, de 8.30h a 14.30h i, dilluns 21 de setembre tarda, de 16.30h a 20.00h

Per a més informació: Som Sant Sadurní – C/ Montserrat, 16. Tel. 938910 996 – 699 14 90 70. A/e: info@somsantsadurni.com

Sant Sadurní d’Anoia, a 16 de setembre de 2020

xhampster