25 setembre 2021

368 cagarades! El Tió de Som Sant Sadurní és un clàssic del Nadal

El passat dissabte 23 de desembre a la tarda va tenir lloc a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, l’ 12è Tió Solidari de Som Sant Sadurní, amb una recaptació de 373,25€ en benefici de l’Associació Qui té a qui d’amics als discapacitats.

Aquesta és una acció consolidada dins els actes de la campanya de Nadal de l’entitat comercial. Enguany el Tió ha estat dinamitzat novament per nois i noies del CAU de Sant Sadurní, durant una jornada de 3 hores en que el Tió no va deixar de cagar regals pels més petits.

L’acte es va complementar amb un taller de manualitats a càrrec del CAU on tots els que van participar es van poder endur el seu propi tionet a casa, així com un pinta cares i jocs amb la col·laboració de Kids&Us Sant Sadurní.

Tio_2017

Per ajudar a passar el fred i com ja és tradicional, tots els assistents van poder tastar un got de xocolata calenta gentilesa de Simón Coll xocolaters i el Grup Cal Blay, que va fer les delícies de tots els que la van tastar.

El Tió de Som Sant Sadurní no seria possible sense la implicació i solidaritat dels establiments adherits que hi donen el seu suport cada any i el suport de l’Ajuntament de la vila. Per segon any consecutiu i gràcies a la col·laboració públic privada entre l’Ajuntament i l’entitat comercial, el Tió també ha de donar les gràcies als nois i noies participants en el programa de formació i inserció (PFI) de la mancomunitat de l’Alt Penedès, que com a pràctiques dins els curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, han aportat el seu granet de sorra, ajudant en les tasques prèvies de preparació del Tió.

 

xhampster