10 agost 2022

Xavi Pérez relleva Joan Carles Martín al front de Som Sant Sadurní

xavi_perez

Som Sant Sadurní ha renovat aquesta setmana el seu president. Després de cinc anys en el càrrec, Joan Carles Martín ha cedit el relleu a Xavi Pérez, que estarà al capdavant de l’entitat, com a mínim, aquesta legislatura. Martín havia de deixar la presidència l’any passat, però les dificultats per trobar algú que el substituís han fet que hagi d’allargar el mandat més del previst. Les legislatures de l’entitat són de 4 anys.

El relleu de Joan Carles Martín es va produir durant l’assemblea anual de socis, que dilluns va aplegar un discret grup de membres del col·lectiu empresarial a la sala d’actes del Casal d’entitats. El punt més important de la sessió va ser el relleu de la junta de l’entitat, però també es van tractar altres qüestions de tràmit, com la valoració de l’activitat del 2018, en què s’han dut a terme destacades campanyes comercials i activitats per als associats. Accions com la de Sant Jordi o Sant Joan van pujar un 26% la participació dels clients.

 El pressupost amb què ha comptat Som Sant Sadurní ha estat de poc més de 110.000 euros. També es va fer valoració del sistema de fidelització de l’entitat, que actualment compta amb 54 establiments implicats, i un saldo acumulat en les targetes client de més de 32.000 euros. Actualment Som Sant Sadurní compta amb 98 socis.

Reptes de futur

L’ordre del dia de l’assemblea també va incloure dilluns el debat sobre les propostes que l’entitat farà de cara a aquest any. Entre els reptes més importants que es plantegen des de Som Sant Sadurní hi ha la necessitat d’enfortir l’ús de la targeta de fidelització entre els socis, per la qual cosa s’ha creat una taula de treball específica que treballarà la manera de potenciar-la.

Per altra banda, enguany també es vol abordar la necessitat que té el comerç local de treballar amb la vista posada a l’e-commerce (comerç digital) i la digitalització, dues eines clau per a la supervivència del comerç local. També s’ha creat una taula de treball per avançar en aquest sentit, i una per mirar de sumar més comerços del sector serveis a l’entitat.
Nota de premsa: Eva López 

xhampster