10 agost 2022

#valoremelquetenim

ARA JA SABEM COM ÉS LA NOSTRA VILA AMB TOTS ELS LOCALS TANCATS. JA ENS PODEM IMAGINAR LA VIDA NOMÉS AMB AMAZON

 

Com és la nostra vila sense establiments?, amb tots els locals tancats? ara ja ens ho podem imaginar…

Sense Comerç, sense Serveis, sense Restauració…

Ara queda’t a casa, però quan tot això passi, confia en el Comerç de proximitat, en les empreses locals… són les que donen vida als nostres carrers i a la nostra vila, d’elles en depenen moltes famílies, generen riquesa al nostre municipi i garanteixen el subministre de productes i serveis als convilatans.

Ens imaginem la nostra vida sense el comerç local i només amb Amazon? la realitat dels nostres carrers seria molt diferent, buits i tristos, sense atractiu, un eix comercial sense comerços ni serveis on no ve de gust passejar, propiciant que els nostres convilatans es vegin obligats a marxar del municipi per proveïr-se de productes i serveis, convertint la nostra vila en ciutat dormitori.

Per això, des de Som Sant Sadurní demanem als veïns i veïnes de Sant Sadurní que confiïn en el Comerç local i de proximitat, que estimin i valorin el que encara tenim i ens ajudin a poder seguir oferint els nostres productes i serveis comprant a les botigues del poble i a que el nostre municipi prosperi comercialment.

El nostre futur depen de tots nosaltres.

Quan tot això passi, que passarà, Compra en el Comerç local i de Proximitat, et necessitarem.

Gràcies!

Som Sant Sadurní

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xhampster