17 octubre 2019

Troba la Fil·loxera de l'1 al 15 de setembre

cartell_difusióSom Sant Sadurní consolida per quart any consecutiu l’acció de dinamització comercial ‘Troba la Fil·loxera’ durant la primera quinzena de setembre coincidint amb les Fires i Festes 2017.

Entre l’1 i el 15 de setembre volem que els nens i nenes, pares i avis, s’ho passin d’allò més bé buscant la Fil·loxereta infantil amagada als aparadors d’una seixantena d’establiments locals repartits per la vila. Aquells que la trobin podran aconseguir el nino d’aquest popular personatge sadurninenc o bé la samarreta dels 25 anys de la festa de la Fil·loxera infantil.

Com ja és habitual aquells que vulguin participar hauran de cercar la Fil·loxereta amagada almenys en 5 establiments diferents. A cada botiga on es trobi la Fil·loxereta posaran el segell de l’establiment. És important tenir en compte que es poden omplir tantes butlletes com es vulgui, però a cada establiment se segellarà una única butlleta per persona. Per entrar en el sorteig aquest any serà necessari presentar juntament amb la butlleta almenys un parell de tiquets de compra d’algun dels 5 establiments on s’ha trobat la Fil·loxereta.

Aquest any les butlletes s’hauran de recollir a les botigues participants o a la seu de Som Sant Sadurní. En total es posaran en circulació un total de 3000 butlletes.

El sorteig es farà el dilluns dia 18 de setembre entre totes les butlletes recollides a la bústia que l’entitat tindrà a la seu de Som Sant Sadurní, al c/ Montserrat, 16.

Amb aquesta actuació Som Sant Sadurní pretén, a més d’ajudar a la promoció individual dels establiments adherits, dinamitzar comercialment la nostra vila coincidint amb l’inici de temporada i la tornada al cole, gràcies a una acció vinculada a un element tant popular com la Fil·loxera a nivell local.

La relació de botigues participants es pot consultar a les cartelleres ubicades al Raval i Rambla Generalitat i a l’oficina del Som. Descarrega’t les botigues participants en aquest enllaç: Llistat_establiments2017

L’acció compta amb la col·laboració de l’Associació de la Festa de la Fil·loxera.

Bones Fires i Festes 2017!

xhampster