3 desembre 2022

Tria. Canvia. Combina. Aquest és el nou eslògan de la setmana de la mobilitat que s’inicia avui i emmarca una nova campanya de ‘A la vila en bicicleta’

Des de SOM Sant Sadurní presentem la setzena edició de la campanya A LA VILA EN BICICLETA. SOM Sant Sadurní i la regidoria de Medi Ambient proposem enguany una nova actuació vinculada a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2015 que se celebra del 10 al 18 d’octubre amb l’eslògan ‘Tria. Canvia. Combina’, i es dirigirà al conjunt de la població, preferentment amants d’un estil de vida saludable. Aquest any l’organització compta també amb el suport de les regidories de Benestar Social i Salut i de nous establiments locals, cosa que ha permès ampliar les activitats que s’oferiran al llarg del matí del Dissabte 17 d’octubre, totes englobades en l’àmbit  de la salut i la mobilitat, activitats que conviden a l’activitat física i a conèixer l’entorn paisatgístic i urbà de Sant Sadurní d’Anoia.

A la Vila en Bicicleta 2015 manté a més el sorteig de bicicletes com a campanya de fidelització vinculada directament a les compres fetes amb la targeta client del comerç local.

 

El dissabte 17 entre les 10 del matí i les 2 del migdia hi haurà un Circuit Vial, que enguany consolida el seu emplaçament al Parc Lluís Companys al Gat Cendrer de Sant Sadurní d’Anoia. Com ja és habitual el circuit es pot fer amb qualsevol mitjà de transport amb rodes i sense motor i també en cadira de rodes per aquells que vulguin conèixer la problemàtica de les persones amb mobilitat reduïda.

Paral·lelament i, des del mateix aparcament, sortiran 5 grups que faran cadascun una ruta diferent fent trekking, corrents o en bicicleta i una ruta canina, introduïda l’any anterior per als que volen anar acompanyats de la seva mascota. Cada ruta estarà dirigida per una entitat de la vila que conduirà el grup de participants. Paral·lelament, hi haurà una cinquena ruta per a la gent gran, que enguany serà una ruta de ‘Nordic walking’ conduïda per l’empresa la Dragonera. La inscripció a les rutes es pot fer fins el 15 d’octubre a la pàgina www.somsantsadurni.com i també als establiments Tallers Domingo, Esports Solà i Tot Sport. Com a excepció, la inscripció a la Ruta de la Gent Gran es farà únicament al Casal d’Avis municipal del Passeig Can Ferrer. Col·laboren en aquesta activitat les entitats BTT País del Cava, Sansa sua…tot, Trekking Sant Sadurní i el Departament de Benestar i Salut de l’Ajuntament local.

A la vila en bicicleta compta també amb la col·laboració de les escoles de la vila, la Policia local, Qui té a qui i Adema, a més de les fruiteries Xarcuteria Fruiteria Rovira, Fruites, Verdures Noya i Arrels que oferiran peces de fruita per a tots els participants a les rutes.

Com ja és habitual, es farà un sorteig de premis entre els participants, 2 bicicletes i material divers esportiu i per la teva mascota. Els guanyadors hauran d’estar presents en el moment del sorteig per tal de recollir el premi. Col·laboren en els premis Tallers Domingo, Esports Solà, Tot Sport i Botiga del Xavi.

Com ha es va fer l’any anterior la jornada comptarà amb algunes activitats complementàries a les rutes i el circuit vial, vinculades a l’esport i la salut, un taller infantil per pintar ‘Equipa la teva bicicleta’.

 

FES SERVIR LA TARGETA CLIENT DEL 5 AL 15 D’OCTUBRE

Totes les compres fetes amb la targeta client de Som Sant Sadurní entraran automàticament en el sorteig de 4 bicicletes fins el dia 15 d’octubre.

El sorteig es farà a la seu de Som Sant Sadurní el dia 16 d’octubre i es trucarà als guanyadors perquè recullin el premi el dissabte 17 d’octubre al Parc Lluís Companys les 13h durant la celebració de la jornada de la mobilitat.

xhampster