23 agost 2019

Traspassa fronteres amb Som Sant Sadurní i la Grossa

Som Sant Sadurní estrena una nova campanya nadalenca lligada a la Grossa de Cap d’Any, com a ganxo per potenciar la compra en el comerç local durant aquestes festes. La campanya que compta amb el suport del Patronat de Comerç i Turisme es desenvoluparà des de l’1 de desembre 2014 fins el 7 de gener 2015.

Emulant el joc de la Grossa i la Reina d’Anglaterra i sota el nom ‘Traspassa fronteres amb Som Sant Sadurní i la Grossa’ l’entitat sortejarà durant la campanya de Nadal 3 Caps de setmana a Londres per a dues persones i 3.000 Eur. en Xecs Regal de 30 Eur., un per cada establiment adherit a l’entitat.

El sorteig dels 3 Caps de Setmana a Londres anirà vinculat únicament a la Targeta Client de Som Sant Sadurní per tal de premiar els clients més fidels a les botigues del centre comercial de Sant Sadurní. Totes les compres fetes amb la targeta de fidelització des de l’1 de desembre i fins el 5 de gener inclòs, entraran en el sorteig dels 3 caps de setmana a Londres, que inclouran avió d’anada i tornada i una nit d’hotel en règim de dormir i esmorzar per a dues persones. El sorteig es farà el dimecres 7 de gener de 2015 i es comunicarà el nom dels guanyadors a la web, facebook i twitter de Som Sant Sadurní.

premi_londres

Per anar escalfant motors Som Sant Sadurní ja va sortejar un Cap de setmana a Londres entre els assistens a la 4a Nit Empresarial del 28 de novembre, Rafel Parera va ser l’afortunat i va poder recollir el premi de la mà de la Grossa de Cap d’Any.

Paral·lelament, durant la campanya es sortejaran 3.000 Eur., un Xec de 30 Eur. entre els clients de cada establiment adherit a Som Sant Sadurní, lligat amb el 30è Aniversari de l’entitat comercial. Hi ha dues modalitats per participar en aquest sorteig. Els establiment que no tenen el sistema de fidelització donaran butlletes per acte de compra als clients, a partir del dia 1 de desembre i fins a esgotar existències. En total s’han posat en circulació 20.000 butlletes. Els clients hauran d’omplir la butlleta amb les seves dades i dipositar-la a la bústia de l’establiment on s’hagi fet la compra. En el cas dels establiments que sí ofereixen el sistema de fidelització, els clients participaran en el sorteig del Xec de 30 Eur. directament amb la targeta client o bé omplint una butlleta de participació, segons la modalitat escollida per cada establiment. El sorteig dels xecs es farà el divendres 2 de gener de 2015 i s’avisarà directament als guanyadors que hauran de recollir els xecs per cadascun dels establiments participants.   

Coincidint amb el 30è Aniversari de la fundació de la Unió de Botiguers de Sant Sadurní, actual Som Sant Sadurní,  per aquest Nadal s’ha editat un vídeo commemoratiu en el que hi surten més de 120 establiments de la vila, del comerç, la indústria i els serveis i que podreu veure al web de l’entitat www.somsantsadurni.com i a YouTube.

 

ACCIONS PARAL·LELES PER DINAMITZAR LA ZONA COMERCIAL

9è Caga Tió Popular i Solidari

Com ja és tradicional, per complementar la campanya comercial de Nadal, s’ha organitzat un Caga Tió popular i solidari el proper dissabte 20 de desembre de 17.30 h a 20.30 h a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. Per fer cagar el Tió serà necessari fer una donació d’1 i obtenir la butlleta de participació que es podrà recollir anticipadament per l’oficina de Som Sant Sadurní o el mateix dia directament a la plaça de l’Ajuntament. La recaptació anirà en benefici de l’Associació Qui té a Qui d’ajuda als discapacitats.

Els més petits podran fer cagar el Tió i gaudir de l’espai de jocs dinamitzat per el CAU de Sant Sadurní i de l’espai de pinta cares de la mà de Susanita Pinceles, que també destinarà part de la seva recaptació a Qui té a Qui. Paral·lelament, els assistents podran refer-se del fred prenent una tassa de xocolata calenta, gentilesa de Xocolates Simón Coll i Càtering Cal Blay.

Música e il·luminació nadalenca al carrer

El Nadal també es farà notar al carrer, recuperant el fil musical durant la campanya i les festes. Som Sant Sadurní ha reforçat aquest any la il·luminació dels carrers de la vila ampliant la quantitat de motius lluminosos que han passat de 45 a 65 gràcies al suport de l’Ajuntament. També s’ha reforçat la il·luminació de comerços i establiments amb 140 ampolles repartides per tota la vila.

Bosses corporatives respectuoses amb el Medi Ambient

Coincidint amb la campanya de Nadal i com ja és habitual Som Sant Sadurní facilitarà de forma gratuïta als establiments associats bosses de paper corporatives per distribuir entre els clients.

La bossa corporativa de Som Sant Sadurní és una bossa de paper reutilitzable i sostenible amb el medi ambient ja que el paper amb què es fan les bosses prové de la tala de boscos tractats de manera responsable.