20 juliol 2018

Totes les solucions de l'Endevina-la 2017 aquí

guanyadores_endevina-la17

“Endevina-la!”, jugant amb el català

El dia 2 de juny va finalitzar l’”Endevina-la!”, un joc lingüístic per promoure l’ús de la llengua catalana a les botigues d’una manera lúdica, engrescadora i que propicia que la gent vagi als establiments comercials per participar-hi.

El sorteig del concurs “Endevina-la!” es va fer el 8 de juny i el lliurament del premi, el 13 del mateix mes

Margarita Gana Osta ha obtingut una targeta regal de 30 €, la seva butlleta ha estat escollida a l’atzar entre totes les encertades. Isabel Simó Sanahuja ha estat la participant que ha encertat més jeroglífics, un total de 39 de 50 possibles, i ha obtingut una targeta regal de 50 €. Enhorabona!

Participació

La participació ha estat un èxit ja que s’han recollit 645 butlletes als 50 establiments que han col·laborat en el concurs, 374 de les quals eren encertades. El concurs ha estat una activitat més del Maig Gastronòmic, organitzat per Som Sant Sadurní.

L’Oficina de Català i Som Sant Sadurní donem les gràcies a tots els establiments que han participat en la difusió d’aquest joc i a l’Ajuntament de Sant Sadurní per fer-se càrrec dels premis. Posem a l’abast de tothom les respostes correctes dels jeroglífics.