2 octubre 2022

Torna el tradicional Concurs d'aparadors al Cava

A partir del dia 7 d’octubre Aparadors al Cava!

Tornen els tradicionals aparadors engalanats amb motius al·legòrics al cava a les botigues i establiments del Som Sant Sadurní coincidint amb el Cavatast i els actes de la Confraria del Cava a principis d’octubre.

El Concurs d’Aparadors promou el Comerç i el Cava incentivant les botigues a engalanar els seus aparadors en una tradicional col·laboració entre les entitats Som Sant Sadurní i Confraria del Cava.

Des del 7 d´octubre amb l´inici del Cavatast i fins al 18 d’octubre, els establiments de la vila lluiran amb motius al·legòrics al cava.

Participeu en el nou joc de cerca de les plaques de cava del Som Sant Sadurní que trobareu amagades als aparadors engalanats.

Per participar en el joc de cerca i entrar en el sorteig d´una targeta regal de 50€ i un lot de cava de la Confraria cal trobar la xapa amagada en 3 aparadors diferents, fer-se una foto davant de cada aparador on s’ha trobat la placa, i enviar les 3 fotografies al whatsapp del Som Sant Sadurní 699 149 070, indicant el nom de cada establiment i el lloc on està amagada.

La data límit per enviar les fotografies serà fins dilluns 17 d’octubre.

Els aparadors que entren a concurs podran optar a 4 premis, cadascún guardonat amb una targeta regal de 100€, un trofeu i una ampolla de cava de la Confraria.

Es mantenen les categories a l´aparador més artístic, a l’aparador que millor integra els components de la vinya i el cava, a l´aparador que millor utilitza el merxandatge comercial i, a l’aparador més ben resolt tècnicament, amb el premi de Maria Reche – interiorisme estratègic.

El jurat passarà a veure els aparadors el dimarts dia 11 d’octubre i estarà format per representants del Som Sant Sadurní, la Confraria del Cava, l’Ajuntament, la premsa i un artista local.

Tots els establiments participants tindran un reconeixement a la participació i un obsequi d´una ampolla de cava de la Confraria. L’acte de lliurament de premis serà el dimarts dia 18 d’octubre a les 21h a la seu de la Confraria del Cava.

Avançament dels establiments que entren a Concurs:

Adolfo fotògrafs · Carretera Sant Quintí, 7

Attaviti · Raval, 14

Cal Feru · Diputació, 51

Farmàcia Anna Ferrer · Rambla Generalitat, 47

Ferreteria Robert Cardús · Rambla Generalitat, 30-32

Hotel Fonda Neus · Marc Mir, 14-16

Lecegui Joiers · Hospital, 5

Llibreria Jepi · Plaça Pau Casals, 16

Mapfre Sant Sadurní · Plaça Pau Casals, 17

Muni Perruquers · Carretera Sant Quintí, 8

Món del Cava · aparador rotatiu al Dr. Escayola, 15

Simón Coll · Hospital, 1

Vímets · Dr. Escayola, 18

···

Joc de cerca de la xapa de cava del Som Sant Sadurní:

A més dels establiments que entren a concurs, si voleu participar i jugar tot cercant la xapa de cava, la trobareu també als establiments del Som Sant Sadurní que engalanen els seus aparadors fora de concurs:

Amics Peluts · Mestre Antoni Torelló, 61

Arrels · Raval, 24

Corseteria Núria · Hospital, 21

Cristina Garcia Saràbia · Mestre Antoni Torelló, 53

Electrodomèstics Robles · Tinent Coronel Sagués, 22

Electrònica Mirambell · Raval, 45

Esports Solà Base· Raval, 8

Exit moda · Montserrat, 18

Infersa · Girona, 4

Levelstore · Dr. Escayola, 15

xhampster