7 desembre 2021

Tasta’ns de l’1 al 31 de Maig a Sant Sadurní d’Anoia

banner_maig

Per quart any consecutiu Som Sant Sadurní organitza una nova edició del Maig Gastronòmic amb l’objectiu de potenciar el sector de la restauració i el comerç local de Sant Sadurní dAnoia, fidelitzar els clients del municipi i atraure’n de nous.

Vint-i-set establiments, sota el paraigües de Som Sant Sadurní i amb el suport del Patronat de Turisme i de Cava Bertha, s’han unit per oferir el bo i millor de la gastronomia local durant tot un mes sota el lema de Tasta’ns.

2015-04-27 maig gastronomic 2

Aquest dilluns al migdia Joan Carles Martín, president de Som Sant Sadurní, Susana Duaso, gerent de l’entitat i Jep Bargalló, regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Sant Sadurní, han presentat en roda de premsa la programació d’enguany. Ho han fet al nou Espai de Cava Bertha, un espai que han presentat Josep Torres i Gemma Flaqué com anfitrions de l’acte de presentació, posant a l’abast de les empreses, entitats i l’Ajuntament, els seus espais per a actes i presentacions.

2015-04-27 maig gastronomic 8 public 

El Maig Gastronòmic 2015 manté l’estructura básica d’anys anteriors: durant tot el mes de maig 27 establiments de la vila, 13 del sector de l’alimentació i 14 dedicats a la restauració, oferiran als seus clients 3 productes gastronòmics: els ‘Delicatessen’ a 6 euros i els menús de 20 i de 30€. Com a novetat es substitueix la Cavatapa per la ‘Delicatessen’ també en restauració. En tots els productes es potencia el Cava com el producte estrella de Sant Sadurní. En total s’oferiran 33 productes, 26 delicatessen, 8 menús de 20 euros i 6 de 30 euros. Alguns establiments ho complementaran amb activitats paral·leles. Enguany els clients que consumeixin qualsevol dels 33 productes del maig gastronòmic rebran l’obsequi d’un val de visita a Cava Bertha per a dues persones.

2015-04-27 maig gastronomic 0 imatgeMillorar la comunicació és sempre un dels principals objectius de l’entitat. Enguany hi haurà uns cartronets de sobre taula per incentivar i facilitar la comanda dels menús gastronòmics als restaurants.  També s’han editat 2 cartells per promoure l’actuació, 10.000 fulletons amb la informació principal i 1000 flyers específics del mercat gastronòmic. Els fulletons es repartiran casa per casa, als municipis de la comarca i es reforçarà la comunicació en revistes especialitzades com ‘Cuina’ i ‘Tot Oci’. A la zona del Baix Llobregat, el Garraf i el Vallès Occidental s’hi arribarà per mitjà   de publicitat a google i sobretot es treballaran molt les xarxes socials facebook i twitter de forma paral·lela. L’especificació de tots els productes es podrà consultar a la web de l’entitat www.somsantsadurni.com.

Som Sant Sadurní sorteja per primer cop 2 ‘Escapades Gastronòmiques a la Capital del Cava’ entre tots els fans al facebook de Som Sant Sadurní que comparteixin l’esdeveniment del Maig Gastronòmic des del 27 d’abril fins el 14 de maig. El 15 de maig es farà el sorteig de 2 escapades per a dues persones el cap de setmana del 23 i 24 de maig. Els afortunats gaudiran d’una escapada amb allotjament i esmorzar que inclou visita a l’Espai Xocolata, al CIC Fassina, una visita a una cava i degustació de 3 menús gastronòmics. I cada dimecres del mes de maig, es sortejarà un producte gastronòmic, 4 delicatessen’s amb la Targeta Client de Som Sant Sadurní.

Com a novetat, cada establiment participant obsequiarà amb un para-sol del maig gastronòmic pel cotxe a la 1a persona que faci una fotografia in-situ i la pengi al facebook de Som Sant Sadurní per compartir. S’han fet un total de cent para-sols per reforçar la imatge de l’actuació que es veuran també al llarg dels quaranta aparadors temàtics del maig gastronòmic.

2015-04-27 maig gastronomic 11 tast

4t Mercat Gastronòmic a La Fassina

I el 23 de maig el pati del CIC  Fassina acollirà un any més el Mercat Gastronòmic, un espai comú de venda i degustació amb la participació de més establiments que mai, i que manté l’horari de tarda vespre, de 5 de la tarda a 2/4 de 10 del vespre. Durant la tarda tindran lloc tallers gastronòmics i conta contes infantils des de les 5 i fins les 7 de la tarda. La bona música jazz omplirà el pati de la Fassina a partir de les 7 de la tarda i fins les 9 del vespre. Les primeres 25 persones que comprin a les parades del mercat s’enduran d’obsequi un para-sol.  

El regidor de Turisme i Comerç, Jep Bargalló, ha agraït i felicitat la tasca de Som Sant Sadurní: “Una entitat capaç d’assumir, de motivar, de tirar endavant i d’aglutinar les empreses, amb uns importants objectius comercials.

Podeu obtenir més informació a l’enllaç: Maig Gastronòmic

SOM Sant Sadurní, 27 d’abril de 2015

xhampster