19 octubre 2021

Sortejats els premis de Sant Jordi de Som Sant Sadurní amb la Targeta Client

Amb l’objectiu de promoure l’ús de la Targeta Client de Som Sant Sadurní e incentivar les compres dins l’àmbit local, Som Sant Sadurní ha dut a terme durant aquest més d’abril una acció promocional coincidint amb la Diada de Sant Jordi.

Ahir a la tarda l’entitat va sortejar un total de 10 premis entre les persones que van fer servir la Targeta Client en les seves compres des de l’1 d’abril fins ahir 23 d’abril, Diada de Sant Jordi. En el període assenyalat es van registrar un total de 5.363 compres amb targeta client, un 35% més respecte el mateix període de l’any anterior.

Som Sant Sadurní ha sortejat 5 targetes regal carregades amb 30 , a més d’altres regals relacionats amb la Diada: 2 Bouquets de 6 Roses, gentilesa de El Jardinet, 2 Llibres ‘Premi Sant Jordi’ gentilesa de Llibreria Jepi i, 1 Sopar per a 2 persones al ‘Sopar de la Rosa i el Cep. Tast Di Ví’ el 25 d’abril gentilesa de l’Hotel Fonda Neus.

Som Sant Sadurní va celebrar el sorteig ahir a la tarda a la seu de Som Sant Sadurní i la majoria de persones premiades ja han passat a recollir el seu premi.

Recordem que les botigues que accepten la targeta client es poden consultar a Internet a través de la pàgina www.somsantsadurni.com

xhampster