10 agost 2020

Sortejada la bossa de 1000€ amb un total de 40 tiquets de compra premiats

bloggif_5de2987e2d7d4

 

Sortejada la bossa de 1000 amb la Targeta Client i 40 tiquets de compra premiats amb el retorn íntegre de l’import de la compra.

Totes les compres realitzades entre 30 de novembre de 2019 i el 6 de gener del 2020, en qualsevol de les 58 botigues i establiments on pots fer ús de la teva targeta client, entraven en el sorteig especial de Nadal amb la targeta client. En total s’han repartit 1000€ en un sorteig aleatori seleccionant un total de 40 tiquets de compra entre un total de 14.623 tiquets de compres fetes durant la campanya de Nadal i Reis. Consultar aquí els tiquets premiats: http://www.somsantsadurni.com/web/wp-content/uploads/2020/01/LLISTATPREMIS_SORTEIG1000€.pdf

Aquest any la bossa de 1000€ ha estat molt repartida en imports de compra molt petits tocant així a més gent. Només una compra retornada ha superat els 100€. El premi més gran ha estat per Eulàlia Torelló Sibillseguida de Josep Bargalló Barberan i Núria López Vea amb imports superiors a 80€. Tots els tiquets de compra premiats ja s’han abonat directament a les targetes dels clients avui mateix dia 7 de gener.

Durant la campanya Avança’t al Nadal s’han sortejat un total de 5 xecs de 250€ setmanals i 2 xecs de 250€ entre les 15000 butlletes repartides als comerços i establiments adherits al Som Sant Sadurní. Els xecs sortejats amb la targeta client han tocat a Teresa Solà Alòs a Arrels, Rosa López Fernádez a Ferreteria Robert Cardús, Anna Santamaria Cabanas a Cal Feru, Manuela Martínez Soler a Lecegui Joiers i Montserrat Vendrell Ferre a Electrònica Mirambell. Els xecs sortejats entre les butlletes s’han lliurat a Estació de Servei Pere Amat, la butlleta 04511 i a Sky School la butlleta 14716. Els premis sortejats amb les butlletes Avança’t al Nadal es poden reclamar fins el 28 de febrer del 2020 a l’oficina del Som Sant Sadurní.

2n-premi

Aquesta acció de Nadal té per objectiu promoure les compres de Nadal en les botigues d’àmbit local mirant d’avançar-les i escalonar-les el màxim possible, per això, aquest any l’entitat ha decidit sortejar ja des de la primera setmana golosos xecs setmanals de 250€ entre els actes de compra fets cada setmana amb la targeta client, aposta que ha estat molt ben rebuda per part de clients i botigues. Aquesta acció promou al mateix temps l’ús de la targeta client i premia de forma molt especial els clients més fidels alhora que retorna la inversió en els comerços adherits al sistema de fidelització. Durant la campanya de Nadal i Reis 19-20 els establiments de Som Sant Sadurní han facturat un total de 544.521€ respecte els 511.760 de l’any anterior amb la tarja i els actes de compra en els que s’ha utilitzat la tarja client han pujat un 10% respecte l’any anterior durant la durada de tota la campanya. Tot i així l’import mig de compra ha baixat una mica quedant-se en 37,23€.

En conjunt els 58 establiment adherits al sistema de fidelització ha donat de forma directe un total de 11.936€ de gratificació als seus clients, a més dels premis que han repartit durant tota la campanya en el marc de la campanya Avança’t al Nadal, a més dels 7 xecs de 250€ i el retorn de la bossa de mil euros, més els lots de Nadal de cava i torró a tots els establiments adherits i, la inversió en 3000 hores gratuïtes d’aparcament, el doble de l’any anterior.

Per ajudar a dinamitzar i engalanar el centre comercial de Sant Sadurní, durant aquests dies en el centre comercial també hi ha hagut música al carrer i s’ha ampliat la il·luminació de Nadal al carrer amb 10 figures noves amb motius al·legòrics al cava. 

boles

Durant el Tió popular i solidari de Som Sant Sadurní en benefici de Qui té a Qui es van recaptar un total de 400€. La dinamització a càrrec del CAU de Sant Sadurní i també la col·laboració de Kids&Us, a més dels establiments adherits al Som Sant Sadurní, sense els que no seria possible la seva realització, més la col·laboració de Simón Coll i Cal  Blay que com cada any van escalfar amb xocolata calenta boníssima a petits i grans.

Som Sant Sadurní. Resum campanya Nadal – Reis 2019-20.

 

 

 

xhampster