19 octubre 2019

Som Sant Sadurní va omplir el celler de la Fassina durant la celebració de la 3a Nit Empresarial

SOM Sant Sadurní va celebrar aquest dissabte 30 de novembre la tercera edició de la Nit empresarial, punt de trobada per impulsar la cooperació i estimular les sinergies dels diferents sectors econòmics, i que és també un espai per al reconeixement de l’esforç i la feina ben feta de les empreses, col·lectius i persones de l’àmbit local.

Robert Cardús, president de SOM Sant Sadurní, va donar la benvinguda als assistents que van omplir el celler Gran de la Fassina, agraïnt l’esforç del teixit empresarial local en aquest context de crisi i defensant els valors del comerç de proximitat.

L’acte, conduït pel periodista Sergi Fernández, va iniciar-se amb un debat-col.loqui al voltant del programa Reempresa, un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i que cerquen un relleu en la seva propietat i direcció. Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya, acompanyat pels empresaris Alberto Cadenas i Antoni Berné, van aprofundir en aquesta iniciativa que treballa per evitar la desaparició d’empreses facilitant el traspàs de negocis i projectes. Francesc Simó, gerent de la UEP va ser l’encarregat de presentar els tertulians.

Després del sopar, en què hi participaven els restaurants Cal Blay Vinticinc, Hotel Fonda Neus, Hotel Restaurant Sol i Vi, a més de Ca l’Arseni i Xocolates Simón Coll, es va dur a terme el lliurament de premis i reconeixements d’aquest 2013.

Els premis a les empreses destacades en comerç, indústria, serveis i emprenedoria van ser per la Cansaladeria Cal Miqueló, caves Recaredo, Restaurant cal Ticus i Social Mirror. caves Gramona va rebre la distinció com a empresa destacada en Responsabilitat Social Empresarial per la seva participació en iniciatives solidàries com la Marató de TV3 o la lluita contra el càncer de mama, entre d’altres.

També es va voler reconèixer el projecte col.laboratiu dels restaurants i el forn ca l’Arseni en els sopars de les tres edicions de la Nit empresarial.

En la categoria d’entitats i associacions destacades, el premi va recaure en el Cau Sant Sadurní, l’agrupament escolta i guia del municipi, que des de fa anys forma i contribueix a l’educació de nens i joves de la vila. En l’apartat de reconeixements personals es va premiar a Pere Domingo, el `Pere Pau de les bicicletes´, per la seva trajectòria professional i iniciativa emprenedora en els sector comercial, de l’automoció i distribució i disseny de maquinària i materials per al sector del cava.

SOM Sant Sadurní va atorgar el premi a sadurninenc de l’any a Santi Valldeperas, cinquena generació de terrissers i reconegut recentment com a Mestre Artesà pel Consorci de Comerç, Moda i Artesania de la Generalitat de Catalunya.

 

El regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, Jep Bargalló, va tancar el lliurament amb una intervenció en què va exaltar la tasca de SOM Sandurní i la necessitat d’apostar pels serveis i comerços que tenim més a prop i que són garantia de qualitat i confiança.

La Nit empresarial es va cloure amb música de la mà del grup Jazzul, amb David Chueca a la guitarra  i Sònia Linares, que van presentar alguns temes del seu primer àlbum, Natural.

 

Campanya de Nadal

A la vetllada també es va presentar la campanya de Nadal i el vídeo en què han participat més d’una cinquantena d’empresaris i comercials de la vila amb el lema Aquest Nadal queda’t a Sant Sadurní, enlloc et sentiràs com a casa, per a promocionar els valors del comerç de proximitat i que ja es pot veure al web de l’entitat www.somsantsadurni.com i a YouTube.

xhampster