1 desembre 2021

Som Sant Sadurní, Som Sant Jordi

cartell_santjordi_definitiu

Som Sant Sadurní inicia amb aquesta actuació promocional de Sant Jordi un seguit de petites actuacions al llarg de l’any 2015 que tenen com objectiu promoure l’ús de la Targeta Client de Som Sant Sadurní.

Aquesta és la primera de les 3 accions que es duran a terme al llarg de l’any 2015 coincidint amb Sant Jordi, Sant Joan i Fires.

La primera acció promocional anirà vinculada a la Diada de Sant Jordi, de manera que tots els actes de compra fets amb la Targeta Client de l’1 al 22 d’abril entraran en el sorteig de 5 Targetes Regal carregades amb 30 cadascuna. A més a més, els usuaris de la targeta client també podrán guanyar 2 Bouquets de 6 Roses, gentilesa de El Jardinet, 2 Fotografies d’estudi dels enamorats gentilesa d’Adolfo Fotografia i, 1 Dinar d’enamorats per a 2 persones gentilesa de l’Hotel Fonda Neus.

El sorteig es farà el mateix dia 23 d’abril a les 13h a la seu de Som Sant Sadurní. A les persones premiades se les trucarà directament per telèfon la mateixa tarda de manera que podrán recollir el premi el mateix dia.

Les botigues que accepten la targeta client es poden consultar aquíFeliç diada de Sant Jordi!

        

xhampster