18 octubre 2021

SOM Sant Sadurní organitza la 5a Nit Empresarial al Mirador de les Caves

grup tertulia

SOM Sant Sadurní va celebrar el passat divendres dia 15 d’abril la cinquena edició de la Nit empresarial, amb el suport de la regidoria de Comerç i Turisme i Banc Sabadell, com a punt de trobada per impulsar la cooperació i estimular les sinergies dels diferents sectors econòmics, i que és també un espai per al reconeixement de l’esforç i la feina ben feta de les empreses, col·lectius i persones de l’àmbit local.

L’acte que des d’aquesta edició s’organitza coincidint amb el bon temps, es va celebrar al Mirador de les Caves amb càtering Cal Blay i la col·laboració de tres cavistes locals, Rosell&Formosa, Llopart i Castell Sant Antoni.

L’encarregat d’obrir l’acte va ser en Joan Carles Martín Ramos, president de SOM Sant Sadurní, qui va agrair la presència de tots els assistents. El president de l’entitat va presentar el programa de l’acte i va destacar com a novetat l’atorgament d’un nou premi en la categoria d’Enoturisme, coincidint amb l’any de la Gastronomia i l’Enoturisme 2016.

La 5a Nit Empresarial va comptar amb la presència del President d’Enoturisme Penedès, en Sergi Vallès, d’en Josep Carreres, President de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, i d’en Ramon Enrich, Director creatiu del REC.0 d’Igualada. Els tres convidats van ser els protagonistes de la tertúlia ‘La creació de sinèrgies entre l’Enoturisme, la Gastronomia i el Comerç locals. Un repte i una oportunitat’. La tertúlia conduïda pel periodista local Sergi Fernandez va ser del tot engrescadora, posant de manifest la importància de la col·laboració públic privada, l’aprofitament dels recursos locals disponibles i de la creativitat a l’hora de presentar-los per convertir-los en productes atractius capaços d’atraure trànsit de visitants.

Després del sopar, l’Alcaldessa de Sant Sadurní, la Il·lustríssima. Sra. Maria Rosell i Medall i el president de Som Sant Sadurní van ser els encarregats de dur a terme el lliurament de premis i reconeixements d’aquest 2016. El premi a l’empresa destacada en Enoturisme va ser per Cal Blay posant en valor el conjunt d’iniciatives que al llarg de l’any duen a terme als restaurants de Cal Blay Vinticinc i Mirador de les Caves. Les empreses destacades en comerç, indústria i serveis van anar a Electrònica Mirambell, comerç de referència en qualitat i servei de productes audio visuals i electrodomèstics que ha sabut adaptar-se als nous temps, a Vilarnau sobretot per la seva aposta per l’Enoturisme i la sostenibilitat amb el projecte de biomassa, i Sky School, acadèmia d’idiomes amb 25 anys història al servei dels sadurninencs i sadurninenques. El premi a l’emprenedoria va ser per Taps de Suro amb en Marc Subirats al capdavant, pel seu projecte de restauració de qualitat i servei, en un nou espai innovador integrat en el territori, i el premi en responsabilitat social per la Farmàcia Anna Ferrer, per la quantitat de projectes socials als que dóna suport i la seva aposta constant per donar un plus darrera del seu producte i servei farmacèutic. El premi de reconeixement a la trajectòria professional van recaure en Dolors Munné, qui ara dóna pas a la següent generació després d’una àmplia trajectòria vestint a les núvies i vetllant per un negoci únic a Sant Sadurní. Finalment en Jaume Roig del Restaurant la Perla va recollir el reconeixement d’empreses de més de 50 anys, agraint al seu pare el llegat del restaurant que ara regenta a costat del seu fill i la seva dona.

SOM Sant Sadurní va atorgar el premi a sadurninenc de l’any a l’Òscar Jiménez, l’únic reconeixement no empresarial de la nit, per la seva experiència de superació personal d’ençà de l’errada mèdica que el va deixar en cadira de rodes, demostrant que tot i les dificultats, la voluntat ferma de tirar endavant i superar els reptes del dia a dia són en la vida personal i en el món de l’empresa l’única alternativa possible de reeixir.

L’Alcaldessa de Sant Sadurní, la Il·lustríssima. Sra. Maria Rosell i Medall va ser l’encarregada de cloure la 5a Nit Empresarial de SOM Sant Sadurní i per fer-ho, va tenir unes paraules per a tots i cadascun dels premiats, agraint també la tasca i l’esforç que l’entitat fa al llarg de l’any per tirar endavant projectes de col·laboració públic privats com el nou projecte de il·luminació amb motius al·legòrics  al cava encetat el passat Nadal 2015 entre d’altres.

xhampster