17 setembre 2019

SOM Sant Sadurní organitza a Codorniu la 4a Nit empresarial i celebra el seu 30è Aniversari.

_MG_8276 _MG_8399 _MG_8518

 

 

 

 

 

 

 

SOM Sant Sadurní va celebrar el passat divendres dia 28 de novembre la quarta edició de la Nit empresarial, amb el suport del Patronat de Comerç i Turisme, Codorniu i Banc Sabadell, com a punt de trobada per impulsar la cooperació i estimular les sinergies dels diferents sectors econòmics, i que és també un espai per al reconeixement de l’esforç i la feina ben feta de les empreses, col·lectius i persones de l’àmbit local.

Cristina Caules, Directora del departament d’Enoturisme del Grup Codorníu va ser l’encarregada d’obrir l’acte, seguida d’en Joan Carles Martín Ramos, president de SOM Sant Sadurní, qui va agrair la presència de tots els assistents que van omplir el celler Gran de Can Codorniu, destacant l’esforç i el suport del teixit empresarial local que al llarg dels anys ha donat i dóna suport a l’entitat defensant els valors del comerç de proximitat. El president de l’entitat va presentar el programa de l’acte i va destacar com a punt d’inflexió en la trajectòria de l’entitat l’any 2000, moment en que es crea la regidoria de Comerç i Turisme i en el que s’inicia el pla de dinamització comercial de Sant Sadurní amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i l’àrea de Comerç de la Generalitat de Catalunya, que juntament amb la Cambra de Comerç, han estat al costat de l’entitat des d’aleshores fomentant la cooperació públic privada.

La 4a Nit Empresarial va comptar amb la presència del Diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Il·lustríssim Sr. Jordi Subirana i Ortells i amb el Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Josep Maria Recasens i Soriano, qui en nom de llurs institucions van lloar la feina feta per l’entitat, van animar el teixit empresarial a seguir treballant conjuntament i van fer palesa la seva voluntat de seguir recolzant tant des de la Diputació com la Generalitat, la tasca de Som Sant Sadurní en pro de la dinamització comercial i empresarial de Sant Sadurní d’Anoia.

Després del sopar, en què hi participaven els restaurants Hotel Restaurant Sol i Vi, Restaurant Ticus i Hotel Fonda Neus, Som Sant Sadurní va sorprendre els assistents amb el pastís del 30è Aniversari, creació de Pastisseria Carafí. L’Alcaldessa de Sant Sadurní, la Il·lustríssima. Sra. Maria Rosell i Medall i el president de Som Sant Sadurní van ser els encarregats en un gest simbòlic de tallar el pastís conjuntament. L’Alcaldessa, en el seu parlament va parlar del seu passat com a botiguera i del seu coneixement des de dins dels problemes i necessitats del comerç i les empreses de Sant Sadurní, a les que va encoratjar a seguir treballant en xarxa per fer créixer el teixit productiu, turístic i comercial de la Capital del Cava.

Posteriorment, es va dur a terme el lliurament de premis i reconeixements d’aquest 2014, els premis a les empreses destacades en comerç, indústria, serveis i emprenedoria van ser per la Pastisseria Carafí, Codorniu, Clínica Veterinària Sant Sadurní i Centre d’Ayurveda Sattva. Freixenet va rebre la distinció com a empresa destacada en Responsabilitat Social Empresarial per el seu projecte 100 Bombolles solidàries lligat al seu centenari, entre d’altres actuacions.

També es va voler reconèixer el projecte col.laboratiu de Piu Piu Serveis 2000, per el seu projecte empresarial conjunt amb un altra gran empresa oferint un centre educatiu adaptat a la realitat de l’empresa totalment gratuït. En la categoria de trajectòria empresarials enguany es va donar el reconeixement a empreses de 50 anys o més a Pastisseria Carafí i Rosell & Formosa.

En la categoria d’entitats i associacions destacades, el premi va recaure en la Coral de Sant Sadurní, en el seu quaranta aniversari, contribuint a la formació musical dels sadurninencs i sadurninenques. En l’apartat de reconeixements personals es va premiar a Luciana Aguilar, per la seva trajectòria des de que va obrir la seva botiga ‘Ca la Luci’ l’any 1959 de queviures i xarcuteria evolucionant fins l’actual Hotel Restaurant Sol i Vi que ara porten els seus fills.

SOM Sant Sadurní va atorgar el premi a sadurninenc de l’any a Santi Vidal, jutge de l’Audiència Provincial de Barcelona, que en la seva intervenció va fer èmfasi en la necessitat de lluitar per allò que un desitja amb força i convicció per assolir els seus objectius personals, empresarials i de país.

L’últim dels premis va ser per el difunt Joan Raventós, com a fundador de l’entitat l’any 1984. Van recollir el premi la seva vídua, la Sra. Montserrat Carcassona i el seu net David, qui va pronunciar unes emotives paraules en memòria del seu avi.

Som Sant Sadurní va presentar finalment el vídeo del seu 30è Aniversari, en el que hi van participar més de 120 establiments de la vila, i que ja es pot veure a la pàgina www.somsantsadurni.com i a YouTube.

Lligat amb la campanya de Nadal 2014, l’entitat va sortejar de la mà de la Grossa de Cap d’any, un viatge a Londres per a dues persones entre els assistents. L’afortunat va ser en Rafel Parera de Gestoria Parera.

En nom de Som Sant Sadurní gràcies a tothom qui va fer possible l’èxit d’aquest acte. 

 

 

xhampster