10 agost 2022

Som Sant Sadurní i Entrem signen un conveni de responsabilitat social

Entrem entitat amiga de Som Sant Sadurní, després de la signatura dun conveni de col·laboració amb compromís social, promourà la contractació i la inserció de persones vulnerables socialment a través de diferents actuacions els propers 3 anys.

Som Sant Sadurní amb l’objectiu de promoure les empreses del comerç, la indústria i els serveis a Sant Sadurní d’Anoia, amb la signatura d’ aquest conveni entra a formar part de la xarxa d’ empreses i entitats solidàries compromeses amb l’ ocupabilitat de persones en situació de vulnerabilitat social.

Entrem, és una entitat sense ànim de lucre i té com a finalitat promoure i facilitar la inserció laboral de persones amb trastorn de salut mental, discapacitat i risc d’ exclusió social a la Vegueria Penedès.

Amb la signatura d’ aquest conveni es preveu realitzar campanyes de dinamització comercial que, alhora, incorporin un element inclusiu i de responsabilitat social, facilitar oportunitats de formació per tal que les persones beneficiàries dels programes sociolaborals puguin tenir experiències en l’entorn laboral, acollir persones de pràctiques a comerços i empreses associades i disposar d’ una borsa de candidatures per als processos de selecció interns de les associades, entre d’ altres.

Som Sant Sadurní compta amb un total de 93 comerços i empreses associades i amb aquest acord amplia les opcions d’impacte social amb els més vulnerables del territori.

xhampster