26 gener 2020

Som Sant Sadurní ha sortejat 25 samarretes “M’agrada” de la Fil•loxera 2018

Som Sant Sadurní ha celebrat aquesta tarda el sorteig de la 5a edició de la campanya ‘Troba la Fil·loxera’ entre un total de 210 butlletes recollides a la bústia de l’entitat comercial des del dia 1 de setembre fins el moment del sorteig.

Durant la primera quinzena de setembre nens i nenes acompanyats de pares i avis s’han divertit trobant les Fil·loxeres amagades pels comerços de la vila, en una acció de dinamització comercial del comerç local de Sant Sadurní que després de 5 anys continua essent un èxit de participació entre els més petits que arrosseguen pares i avis a les botigues per trobar aquest entranyable personatge sadurninenc.

Quasi una seixantena d’establiments hi ha participat novament, establiments tant del centre com de la perifèria generant circulació de gent a l’eix comercial de Sant Sadurní en uns dies previs a la tornada a l’escola, creant així oportunitat de compres al comerç local. Per segon any consecutiu era necessari presentar un parell de tiquets de compra juntament amb la butlleta i els 5 segells dels establiments on s’havia trobat la Fil·loxera per entrar en el sorteig. Això ha fet que novament es reduís l’allau de canalla que anava sola a les botigues. El 93% de les butlletes recollides sobre un total de 210 duia els tiquets de compra de les botigues participants. En total s’han recollit el 7% de les butlletes posades en circulació.

En el sorteig celebrat aquesta tarda Som Sant Sadurní ha tingut l’ajuda de dues mans innocents, la Clara i la Cèlia Perxés, que han anat traient d’una en una les butlletes premiades. Tots els afortunats s’enduen una samarreta “m’agrada” de la Fil·loxera 2018.

Els noms dels nens i nenes que han aconseguit la samarreta són: Laia Santana, Eloi Sánchez Masana, Berta Gual, Enzo Cueto Pacheco, Hugo Espona, Raul Correa Martín, Carla López Aragonés, Elisabet Tarongí, Itziar Erola, Estela Corona Rojas, Ana Escobar, Laia Cueto Pacheco, Turi El Boutaiby, Xesca Mata, Lara Pasarisa, Irene Correa Martín, Judit Pérez, Layla El Boutaiby, Aina Adan Ribot, Alba Cruces, Xavi Jurado, Ona Parera, Judith Sancho Ruy, Biel Pujadas Postigo, Roger Solé Catasús.

La llista de guanyadors/ es podrà consultar a la web i a les xarxes socials de Som Sant Sadurní.

L’entitat trucarà directament per telèfon a tots els afortunats.

Som Sant Sadurní

xhampster